- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
Loretto
veterán
minek ezért uj topic? ott a ti4200 totyik majd ott segítünk.
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
Egy pár helyen még tudsz venni kis szerencsével. Itt debrecenben egy helyen tudott csak hozatni haverom egy 64MB-os inno3D Ti4200-at 26000FT-ért.A többi helyen meg kiröhögték, hogy már egy fél éve nem lehet kapni.:)
Mellesleg én inkább 20+Áfaért Gecube Radeon 9550 Extreme edition kártyát vennék.DX9 alatt lealázza a Ti4200-at sőt a 9600 asokat is (128bit) ( DX8-ban a Ti4200 bikább )
[Szerkesztve] -
dodo17
csendes tag
Sziasztok!
Én még új vagyok az oldalon de máris 1kérdéssle fordulnék hozzátok!Mivel a mostani videócárdom gyengusz gf mx 440 ezért szeretném lecserélni gf 4 ti 128mb-osra és abban kérném a segítségeteket hogy honna tudnék újonan venni ilyen típusú kártyát hisz nem gyártják!Ugyanez a kérdésem a microsost explorer 3.0ás kártyával kapcsolatban hogy hol lehet találni újjonan olyat?Valamint még lenne 1olyan kérdésem hogy a mostani gf mx 440-eshez tudtok-e olyan detonátort amivel húzhatom és rendesen működik vele mert msot egy 42.82-es driverrel működi kmegfelelően de szeretném húzni a kártyát ha lehet (biztos lehet) cask nemtom milyen driver kell ahoz avgy a mostaniban hol van az opció amiben húzhatom a kártyt(sőt ez még jobb lenne mert szerintem minden driverben lehet húzni a kártyát csak kérdés hol?)
Kérlek benneteket segítsetek ezekben a kérdésekben sokat jelentene nekem a segítségetek!!!
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest