- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
dodo17
csendes tag
Sziasztok!
Én még új vagyok az oldalon de máris 1kérdéssle fordulnék hozzátok!Mivel a mostani videócárdom gyengusz gf mx 440 ezért szeretném lecserélni gf 4 ti 128mb-osra és abban kérném a segítségeteket hogy honna tudnék újonan venni ilyen típusú kártyát hisz nem gyártják!Ugyanez a kérdésem a microsost explorer 3.0ás kártyával kapcsolatban hogy hol lehet találni újjonan olyat?Valamint még lenne 1olyan kérdésem hogy a mostani gf mx 440-eshez tudtok-e olyan detonátort amivel húzhatom és rendesen működik vele mert msot egy 42.82-es driverrel működi kmegfelelően de szeretném húzni a kártyát ha lehet (biztos lehet) cask nemtom milyen driver kell ahoz avgy a mostaniban hol van az opció amiben húzhatom a kártyt(sőt ez még jobb lenne mert szerintem minden driverben lehet húzni a kártyát csak kérdés hol?)
Kérlek benneteket segítsetek ezekben a kérdésekben sokat jelentene nekem a segítségetek!!!
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest