- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Aktív témák
-
Dög
csendes tag
Egyébként a BIOS-ban teljesen normális a képe, nincs semmi rendellenes.
Pontosítás képpen: alaplap Acorp 6BX67, proci Celeron 300A, természetesen 450-en (de próba volt 300-on is), az alaplap 1x és 2x AGP, a videokártya 2x és 4x AGP. Szóval tudnia kellene. Természetesen belepasszolt a slotba, nem kellett erőltetni :D, de emlékeim szerint a csatlakozásnál egy kivágás van. De megnézem este pontosan.
Még bízom abban, hogy összejön a móka és nem lesz bukó, hisz jönnek az ötletek. Köszi! -
Dög
csendes tag
A húzást visszavettk rendesre, és így sem ment. Viszont az lehet az egyik baj, hogy nem irtottuk le teljesen a telepítést, maradtak cuccok a win könyvtárban. A Biost is megnézzük este.
-
bz
tag
két példa:
-Acorp BX86-ban simán megy az Abit Geforce 4
-Asus BX viszi a Geforce 2 MX 400-at,
tapasztalatom szerint az ESCD táblával lehet a gond, állítsd be bios PNP/PCI menüjében a reset configuration data-t, vagy szedd ki az elemet az alaplapból. -
Dög
csendes tag
ja, még egy:
''Nem lehet, hogy a drivertelepítés közben történt valami fatal error és amiatt bukik ki a gép? Vagyis törölni a drivert (uninstall majd detonator killer) és ujra telepíteni. H''
első telepítéskor kidöglött, teljesen lefagyott, újra indítottuk. utána mindig uninstalláltuk, de detonator killert nem alkalmaztunk. lehet, hogy az a baj, hogy fennmaradnak a régi hibás cuccok a gépen? feltettünk már újabb detonatort is, azzal sem megy. -
Dög
csendes tag
Köszi az eddigieket. A feszre mi is gondoltunk, de hol tudjuk megnézni pontosan, hogy a kártya mennyi Voltot igényel?
A BIOS-ban milyen beállításokat kell átírni pontosan?
A kártyának nincs márkája, no name, Eagle gyártmány. -
darius
tag
Van valakinek tapasztalata egy ilyen mx400-as kártyával egy régebbi, amd-s socket7-es, Asus p5a-b alaplapban ? Igen olcsó :P csak hát nem tudom, kompatibilis a fent említett lappal?
-
Male
nagyúr
Ha AGP fesz probléma van, az elég furcsa, hogy csak a driver insatall után nem megy. Az alaplap egyébként biztosan AGP 2X 3.3volt-os (mivel BX-es), a kártya meg AGP 4X, de annak elvileg visszafelé kompatibilisnek kell lennie (ha 4X, 1.5 volt only lenne, akkor az egyik bevágás nem lenne rajta, hogy a régebbi alaplapokba ne lehessen berakni -> bár ezt a i850, i845-ős lapoknál sem mindig tartották be a gyártók).
Az alaplapi vacakokat is tiltsd le a BIOSban (USB, soros, párhuzamos port, alaplapi hangkártya). -
atty
tag
Vazzzz!!! A fesz eszembe se jutott, pedig milyen igaz!!!! :D
-
PeliScan
addikt
Igen, itt lesz a gond, mivel az újabb alaplapok és vidikártyák 1,5 voltosak, a régiek meg 3,3 voltosal, és ezt nekem sem mondták a bótban, majdnem meghalt tőle lap!! :) Szal vagy újabb lap, vagy régebbi kártya kő!!
-
atty
tag
Elvileg az AGP támogatásnak, mármint hogy hányX, nem kéne bekavarnia!!!!! A kártyesz valszeg (biztos) viszi a 4XAGP-t, a lap nem tom mit tud, de tökmindegy, az én lapom is csak 2x AGP-t tud és így automatikusan arra állít be a rendszer. A BIOS-t egyébként ezért kérdeztem, ha esetleg ennél a lapnál ott kéne buhernyákolni ezt, de nem hiszem.
-
nap
addikt
Nem irtad milyen markaju a kartya, hanyszoros AGP-t tamogat, hanyszoros AGP-t tamogat a lapod, stb.
-
atty
tag
Nekem egy Abit BF6 lapban (Intel 440BX chipset) probléma nélkül megy :) . Nem lehet, hogy a drivertelepítés közben történt valami fatal error és amiatt bukik ki a gép? Vagyis törölni a drivert (uninstall majd detonator killer) és ujra telepíteni. Ha ezután is kipurcan, akkor nincs ötletem, esetleg ez is egy megmagyarázhatatlan inkompatibilitási probléme (nekem anno egy Acorp TX-es P1 lapban nem ment a Voodo 2 3dfx gyorsítóm :( ). BIOS-ban minden pengén beállítva? Nincs húzva a gép?
-
Dög
csendes tag
tévékimenet szükségessé válása miatt vettünk egy Geforce 2 MX 400 64 mb Tv-outos kártyát pénteken. azóta nem sikerül felinstallálni, mert driver install reboot után minden esetben lefagy a PCI Device listing után, és nem bootol tovább. elméletileg az irq ütközést akár ki is zárhatjuk, mert minden PCI-s kártyát kivettünk belőle a végén, és még így is lefagyott az adott pozícióban.
korábban egy Riva 182 ZX volt a gépben, azzal semmi probléma nem volt.
a gép nem túl izmos, de a célnak elméletileg megfelel, legalábbis a kártyát eladó boltos szerint.
Acorp 6BX67, 450 Intel Celeron CPU-val, direkt x 8.1 van rajta, ME az op. rendszer. a gyári driverrel is próbáltuk, de másik a netről leszedettekkel is, pl. detonator 40.71
ha valaki tud, segítsen, mert már elképzelésünk sincs, hogy mi lehet a gond. :O
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged