- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Newander
csendes tag
Ja jólvan bocs a másik topicért, csak azt a suliba próbáltam felrakni és ott azt írta, hogy nem engedélyezi azért hazajöttem és itthonról is egyből felraktam!
-
Newander
csendes tag
Bocs nem láttam a másik topicot! Csak fekete képet ad a tv nem fagy le. Hiába teszem fel a drivert igazából nincs semmi állítási lehetőségem, mint pl a radeonomnál, mert annak lehet változtatni a beállításait, de ennek semmit!
A tv nem az őskorba készült és mondom eddig 98 alatt jó volt! -
TheVeryGuest
senior tag
Szerintem illett volna a már megnyitott topic-ot folytatni. A moderaátorok nem rajonganak az új topic minden hozzászólásnak elvért. :U
Szóval akkor ki van szürkítve a TV rész, vagy lefagy, ha TV-re váltassz vagy mi van? :F
S-Video/Composite/Automatic-kel játszottatok már? TV ugyanaz? Mert a régi TV-kel is szokott gond lenni? -
Newander
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy kis problémám és a segítségeteket kérem! Van egy haverom akinek van egy Gefo3 Ti 200-as kártyája main van Tv kimenet! Na a baj az, hogy 98 alatt tökéletesen ki lett vive a kép Tv-re, de Xp alatt nem jövünk rá miért nem engedi!
Eddig felraktuk a 9-es mediaplayert, szedtünk le új drivert, kipróbáltuk másik kábellel is! Az eredmény eddig semmi! Ha valaki találkozott már ilyennel és van valami ötlette akkor megköszönném ha megosztaná velem!
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Prime Video
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest