- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
válasz
erdey_a #36919 üzenetére
hozászolás. Csak a mondat vége lemaradt.
Elméletileg így rendeltem Nov 12-én EU priority line, de jobban megnézve a számlán már EU Registered van. És még mindig nincs nállam. Ami bosszant EU priority line szerepelt a termék mellet. Lehet az zavart be, rendeltem mellé még pár aproságot. -
-
tomio
tag
válasz
erdey_a #36192 üzenetére
Ez gyors volt!
Köszönöm!
Még nem vágtam bele. Kinéztem, de még nem kezdtem bele regisztrációba és vásárlásba. Még.
Szállításnál megadható más cím mint a számlázási cím? Munkahelyi cím, ha már ott vagyok napközben. Vagy hogy megy ez a külföldről rendelés? Mert van itt Magyar posta, TNT, DHL is felsorolva...
Valamint:
Registered Air Mail 15-25 business days $1.31
Priority Line 15-25 business days $2.00
A különbség kemény 0,7dollár, azaz 212Ft; a várható érkezési időintervallum azonos. Vagy a prio a 15 naphoz húz? A reg meg a 25 naphoz? -
prsq
aktív tag
válasz
erdey_a #36065 üzenetére
A várható feladás dátuma a legtöbb esetben totális kamu.
(Vettem én már úgy valamit, hogy másnap szállítják, aztán két hónap után refund volt.)A feladási időpont meg szépen folyamatosan 'csúszik'.
Én azt javaslom, hogy a vásárlás után egy-két héttel nyiss ticketet, kérdezz rá ártatlanul hogy mi van már, csinálj screenshot-ot az aktuális kamu szállítási időpontról, majd annak eltelte után reklamálj újra, jóval határozottabban.
Mellé fognak beszélni, ígérgetni fognak, ne hagyd magad.
-
peestike
senior tag
válasz
erdey_a #35952 üzenetére
Időbevándorlókat most néztük meg mecool m8s pro l-en. Android alatt play-ből telepítve ment az hbo go, bár csak wifin bejelentkezve. Kábellel azt írta, hogy nincs net... Coreelec alatt hbo go eu megy szépen, hbo go hu hibát írt. Ráadásul az hbo go eu alatt felbontás is választható.
-
azbest
félisten
válasz
erdey_a #35938 üzenetére
Mondjuk, biztosan hivatalos androidtv rendszerű boxból tudtommal csak a mibox S és nvidia shield tv létezik elérhető formában. Van még pár aminél kétes, hogy valóban licenszelték-e a google-től vagy csak felhekkeltek valahonnan certeket. A mecool úgy emlékszem nem rendelkezik netflix certtel, így nem megy rajta a netflix tévés alkalmazás. Mibox S-et pedig itthon is lehet kapni több helyen kedvező áron, akár a hivatalos xiaomi.hu vagy a pesti hivatalos üzletükben, akár 220volt-ban vagy edigitalban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged