Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinaicuccok
csendes tag
-
ibookg4
tag
-
Pozsi85
tag
válasz
slezakimi #19484 üzenetére
Srácok! Tényleg mindenki nyugodjon meg! nekem is az első eu express volt, 25 nap. nem mondom, paráztam, mivel 120 ezret költöttem. De basszus. Refund??? Mégis csak Kínából jön a cucc. legalább a minimum időt várjatok ki ami ha jól tudom 60 nap. A szállítási idő meg 15-25 nap. MUNKANAP! 😉
-
hevizms
addikt
válasz
slezakimi #5634 üzenetére
Akkor ez a kártya a sinceritynél is és a mymemorynál is drágább volt.Most éppen azt nem tudom hogy esetleg más kártyák mennyik voltak ekkortájt,de ez akciós volt itt,megnéztem az előbb emlitett 2 helyen ugyanezt a kártyát és akkor drágábbak voltak pár dollárral.
Azzal itt sem volt gond hogy nem jött meg,sőt fotót is csináltak a csomagról.
Teljesen okés.
Csak aztán ez volt benne. -
hevizms
addikt
válasz
slezakimi #5632 üzenetére
Akkor nem ennyi volt.
14$ volt.Na meg pont a GB-ről úgy ránézésre meg az itteni hozzászólásokat olvasva nem gondoltam hogy ilyen előfordulhat.
Amúgy már bele is törődtem és nem is foglalkoztam vele,csak annyira dicsérte őket tibcsi0407,hogy milyen segitőkészek meg stb,hogy ezen felbuzdulva irtam nekik.
Erre indultam be
Azt nem mondhatom hogy nem foglalkoznak vele,mert már a 3-ik levélváltáson vagyunk túl,de nem tudom mi lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest