Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Telcontar
csendes tag
Ja, hát persze. A rögzítés a következő módon történt: középre egy borsszemnyi fehér paszta (valami noname gagyi), a VPU négy sarkára egy-egy csepp Locktite, borda jó erősen rányom, két percig úgy tart, majd fájós kezet rázogatva balra el. :DD
1 napig pihentettem még a bordát, mielőtt gépbe raktam és kipróbáltam volna. Így volt ideje a ragasztónak rendesen megkötni. -
hezso
aktív tag
Tegnap elfelejtettem lefotózni a büszkeségem. Anno ezt 1-2 hónapja követtem el, mikor hozzám költözött egy AT lap, de csak PS2-es billem volt, nem is egy, meg egy rég nem működő DIN-es, amit használni nem tudtam. Átalakítóért minek futkosni, mikor készíthetünk univerzal bill.-t is:
Aktív témák
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest