- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Teljes mértékben elégedett vagyok minden téren a készülékkel,akksi is megfelelö persze a folyamatos wifi játék meg net le tudja szivni! Nekem volt szoftveres gondom vele amit én okoztam de a szervizben nagyon korrekten álltak hozzám és rugalmasak voltak,ha rendes garival veszed nincs gond a szervizzel! A concorde amit emlitettél nem ismerem igy nem tudok róla mit irni! A funscreent csak ajánlani tudom én nagyon elégedett vagyok vele! Pixelhiba nálam nincs!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Gondoltam nyitok egy fórumot ennek a remek kis 2 magos tabletnek! Több helyen is kapható hivatalos garival 40ezer jó magyar forintért ami szerintem elég jó ár/érték arány! A tab rootolásával eléggé meg kellett szenvedni,de egy kedves fórumtárs jóvoltából ez a probléma is megoldódott! Várom azon kedves fórumtársakat akik szintén ilyen tablettel rendelkeznek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest