Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fred23

nagyúr

válasz koxx #88 üzenetére

Jelenleg éppen vitamin nélkül vagyok, még a C-kieg is elfogyott már. De majd veszek valamit, mert szerintem is fontos lenne, én is nagyon alapnak tartom a multivitamin pakkokat! Runner_fxrnek tehát a válasz: most még vitaminom sincs, fehérjét sem szedek, viszont van még egy kevés Amino 5600-am, amiből edés után szoktam bevenni pár szemet kaja mellé, annak feljavítására. Amúgy éppen akkor, mikor az Amino 5600-at vettem, volt a boltban egy apuka a kábé 12 éves, úgy 35-40 kilós fiával, és whey proteint néztek a srácnak. Az eladónő nem problémázott sokat, simán javasolta ennek a srácnak a napi 3 turmixot a szilárd étkezések mellé, és bár kedvem lett volna szólni, éppen nem voltam olyan hangulatban, és nem szóltam, mikor 250g napi fehérjét tanácsolt neki összességében, ha fejlődni is szeretne! Apuka nem volt hülye, még kérdezte is, hogy de az nem függ a gyerek súlyától, nem lenne neki kicsit sok... -de azt a választ kapta, hogy nem. Na mindegy, csak eszembe jutott. Szoktam szólni, mikor ekkora hülyeségeket hallok, és így utólag zavar, hogy éppen mégsem szóltam. Szerintem túl van lihegve ez a fehérje-mítosz, és igen, biztos vagyok benne, hogy meg kéne innom legalább napi egyet, de inkább kettőt, viszont abban is, hogy nem lesz jelentősen lassabb a fejlődésem turmix nélkül, amennyiben megkapja a testem szilárd kajából a szükséges fehérje-mennyiséget. Mondjuk lehet, h nem kapja meg, de ez anyagi kérdés is ugye. Mégis lehet így is fejlődni, így is jutni sokkal többre, mint a gazdag, de mégis mekiben ebédelő csókák. Persze nem fog egy nap alatt menni, nem fogok úgy kinézni, ahogyan szeretnék, de már egészen jó "helyen" tartok, és ha így folytatom, egy év, és olyan testem lesz, hogy ha nő lennék, nedves lennék magamtól. :D Hú, a pizzát én is imádom, de a tésztáját még sosem csináltam meg magamnak. Azt hiszem, ennek utána fogok nézni, és ha már diéta, akkor azt is nézni fogom, hogy ne sima fehér búzalisztből legyen. Mondjuk lehet olyan finom másféle lisztből is? :DDD
    Jim-Y: tulképp nehéz eldönteni, ki CF-es, és ki nem! Én pontosan a crossfit-filozófia híve vagyok, ha az alap a fegyencedzés is, ami mellett viszont futok, most nyáron úszok is, de időnként még mindig súlyzózok is kicsit otthon, stb. Lehet, lesz girjám is a közeljövőben... -meg szoktam fára mászni és túrázás közben sziklát mászni is :D ;] -csak az az igazi CF-es, akinek papírja van róla? Én rengeteg módon edzem magam, és szeretnék a lehető legtöbb értelemben jól teljesíteni mindenféle dologban; ilyen értelemben lehetek akár CF-es is, nem? Mikortól számít valaki CF-esnek? Ha régóta kockás a hasa, és minden csaj b@szna vele? ( Jajj, ezek szerint mégsem lennék CF-es egyelőre! )

Új hozzászólás Aktív témák