Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokko99
csendes tag
köszi, megtörtént

-
DNReNTi
őstag
Van Esprimo topik, inkább ott próbáld meg, több sikerrel jársz.

-
rokko99
csendes tag
-
rokko99
csendes tag
Sziasztok!
Van egy a címben említett notebookom. Illetve kettő, mert a másikban csak egy 1,7 GHz-s proci van...
Egyébként amiről szó van az egy Intel Pentium Dual-Core-os notebook, 2 giga ddr2-es rammal, SIS chipsettel, ebből kifolyólag olyan az integrált grafika is..
No most ezzel a kis notebookkal az lett a bajom, hogy Windows 7 Ultimate-el kaptam. Ez az oprendszer már igen leharcolt volt, és gondoltam, hogy kipróbálom rajta w win 8.1-et. Felraktam, felment minden hiba nélkül USB-ről. Aztán a 2. indítástól fogva a gép bekapcsolásnál azt írja ki a bootolásnál (bios), hogy
Moután lenyomom az f1-et a gép tökéletesen működik!!! Próbáltam orvosolni a problémát: esőször bios reset, aztán frissítés, és még gombelemet is cseréltem. Sajnos az egyik sem oldotta meg a problémát... Tudtok rá valami megoldást. Kicsit idegesít a dolog!
Előre is köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előre is köszi