- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
TrollBalint #13 üzenetére
felraktam használom. nemrég újraforgattam a saját kernelét, a futási szint szerkesztőbe is belenyúlkáltam... és veszettül gyors. meg stabil. meg állati friss csomagok vannak hozzá. most asszem kb 3000db de verziónként hozzávetőleg 300 al lesz több...legalábbis ennyiket olvasok.
Nekem ment vele minden elsőre. a Skype-ot kivéve de az is az én saram lehet...
ja meg forgattam csomagból(!) e17-et hozzá. a fejlesztői ágból.
s nem is annyira bugos.
én a dokumentációt keveslem hozzá nagyon.
a fórum siralmas
az irc csatijuk Freenode.net #Frugalware
viszont jó. csak sokat kell várni mire válaszol vki.
gőzerővel készül a 0.5 verzió.
várom és fel is tolom.
A magam részéről én is várnék ide tapasztalatokat, problémákat azok megoldásait.
jó lenne ha howtok, meg fórumélet tekintetében is erősödne ez a remek magyar disztró
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest