Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
új videó érkezett a Lords of the Fallenhez és a megjelenés időpontja is rajta van:
[link] -
Daelion
őstag
Én is úgy vettem észre, hogy elég megosztó de pl nekem azon kevés souls like játékok egyike ami tetszett annyira hogy végig is vigyem és NG+ ot is elkezdtem. 'kevés játékot bírok ebben a stílusban pl Dark Souls nem az én világom illetve Elden Ring sem'
Szerintem pont helyén volt a nehézség illetve volt pár érdekes játékmechanika benne mint pl a kari súlya.
Heavy armoros 2H fegyveres buildet játszottam és azzal konkrétan fel tudtam borítani a kisebb ellenségeket ha nekik futottam.
Illetve a gyengébb deszkák elroppantak karim alatt amitől bezuhantam a szakadékba és szevasz. 'NG+ os meglepetés volt ez full gearben ugye azt csak néztem hogy mi történt
'
De volt hely ahol nem bírtam átugrani mert nem találtam meg, hogy merre kéne menni azt inkább levettem minden geart és úgy át bírtam ugrani.Grafikai stílusa is tetszett szal én figyelni fogom ezt az új részt hátha megint tetszeni fog.

-
Megosztó. Én lepattamtam róla pedig szeretem a zsánert, viszont annak a csapatnak más játékát szerettem.
Ennek viszont a címen kívül nem sok köze lesz az előzményhez, mert más csapat csinálja.
Szerintem újragondolták ezt a játékot és most az készül.
Szóval ez is ezy 1.rész lesz és eddig várós nálam is. -
flexxx2
őstag
Jól néz ki, nekem az 1. is kimaradt. Az jó volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.17
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve a gyengébb deszkák elroppantak karim alatt amitől bezuhantam a szakadékba és szevasz. 'NG+ os meglepetés volt ez full gearben ugye azt csak néztem hogy mi történt
'