- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem is csinálok oc-t. Ha megnézed, hasonlítod másokéval, sokkal kevesebb Watt, Amper, hőmérséklet.
GPU-n ugyanez. Sokkalta jobb teljesítményt hozok visszavett feszültségeken, mint az átlag. Nem akarok látni egy Cb stressz teszt alatt 250+ Watt-okat, sem pedig 50-60C procihőt.
900k-nak sok értelme egy játékosnak nincs. 600k tökéletesen megfelel, aki 8 magos alkalmazást, játékot használ, annak pedig 700k.
Persze jobb a 900k, de a 16e mag azért fűt is.
Még egyszer, aki extrém oc-ra vágyakozik, az fizessen a ~4 fps többletért. Nekem jó a gyári 53x, játékok alatt 32-38C nyáron. -
Értem én ezeket, csak BIOS túrkálásra, optimalizálásra veszem őket.
Látok én is 400W-ot, de azok min OC profilok, nem kötelező.
Egy OC az szép és jó, de azon a szinten tudomásul vesszük az extra fogyasztást és hőmérsékletet.
Így is lehet optimalizálni, enyhe oc is van, hiszen az e magok 43x, a ring pedig 47x.
P magok továbbra is 53x.
Sokkal jobb teljesítménye van így mint alapon, nem extrém oc, szürke hétköznapokra kíváló.Nagyon erős UV, szinte minden fesznek kikerestem az alját ahol nem hibázik.
Aki csak berakja, annak 250W igen, de ki az a birka aki berakja és használja.
BIOS dísznek van? Tessék kis időt rászánni, egy csomó mindennel lehet ott profitálni.
Én nem hápogok pl, hogy ennyi meg annyi a fogyasztás.
Rengeteg szép eredményt hozott már ez a proci HWBOT-on.
Igen, ott már 250-270 Watton.
Pl itt van pár:
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Pant* rant
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest