Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardver1985
tag
Mono hangszórós szégyen.
-
janeszgol
félisten
Hat igen. En szeretem a kinai markak teloit, jok is, meglepoen jo otletekkel fejlesztenek. De marketingbol meg mindig elegtelent adnek nekik.
Az ember szereti a kovethetoseget, hogy tudja rangsorolni amit vett. Biztos vagyok abban, hogy nem kevesen vannak, akik a termekszamozasok alapjan dontik el melyik a jobb keszulek. Meg IT-s is van ilyen nem keves!
Lasd kamera. Mennyiszer olvastam FB-n is azt az ervet, hogy "dehat az a jobb, mert tobb megapixeles". -
judas13
veterán
Sokaknak persze, hogy nem hiányzik, nem is foglalkoznak vele, nincs rá igény és ezt nem negatív értelemben mondom.Van bankkártya meg cash.
Itt nálunk a fél ország kézpénzezik amit nehezen tudtam megszokni, és számolgatják a micro méretű szaros centjeiket..
Ha 5G nincs az szerintem sem tragédia. De annyira megszoktam az NFC használatot, hogy én nem tudnék, és nem is akarnék visszalépni már.
-
cs.zs.
veterán
Nem mindenkinek kell az. Nekem is van olyan családtagom, aki nem fizet telefonnal. Jó sokan vagyunk olyanok is, akiknél nincs 5G lefedettség, vagy ha van is, nincs benne az előfizus/feltöltős csomagunkban, és valóban nem is hiányzik.
Nincs azzal semm baj, ha NFC és 5G nélküli telefonok kerülnek a boltok polcaira, csak helyén kell kezelni, normálisan kell beárazni. -
laci1892
őstag
-
judas13
veterán
Odáig olvastam, hogy NFC nincsen.
-
zzola
titán
A Honor X50i Plus-hoz hasonlóságot mutat, abban a készülékben 90Hz-en dolgozik a megjelenítő.
-
cs.zs.
veterán
Az ajándék kiegészítőkkel megéri, azok nélkül nem. Egy NFC nélküli, 5G nélküli készüléknek 70-80 ezres árcetli dukál.
-
laci1892
őstag
Lemaradtam valamiről? És a honor 100 hol van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest