Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
köszi a választ, ez sajnálatos, ez számorma visszalépés, a dimmelés sokkal jobb volt, hiába volt a hátlapi panelra száműzve.
közben tegnap meg is rendeltem este a Define R4 ablakos oldalt, már itt is van a gépen. olvastam negatív tapasztalatokat, nos erre rácáfolnék, pazar a cucc, nagyon szépen van meg csinálva, nem hagy kívánni valót maga után a gyári plexi nélküli oldal mellett sem. tökéletesen passzol az Arc Midihez is. öröm é bódóttá.
pár kép, bocsi, hogy ilyen ramaty a minőség, asztal alatt guggolós, telefonos
nagyon elégedett vagyok
ui.:
az R4 gyári oldalához képest biztos, hogy sokkal rosszabb a zajszigetelése, viszont van ebben is egy vékony réteg azért, plusz nincs venti kivágás, mint az Arc gyári lapján, szóval ehhez a házhoz hangban is előnyösebb. teljesen hangtalan a gép. igaz, nincs most ideiglenesen vga-m, de majd a következő 7790 is hangtalanul fog működni. már csak a dimmelhető smd ledek hiányoznak és kész!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest