Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Nem lehet hogy az újrakódoláskor, másik kodeket használsz? Mondjuk egy olyat aminek nagyobb az erőforrásigénye (kibontáskor) mint a 24 fps-es videónak.
-
Tonic_
tag
Senki nem tud segíteni?
-
Tonic_
tag
Lenne egy nagy gondom, de elég nehéz elmagyarázni. Tehát:
Van egy filmem, ami több darab 25 perces részekre van szétvágva. Avi, és divx-be tömörítve. Egy régi gépen akarom megnézni, szóval először féltem hogy nem lesz jó a konfig. Az első hét részt hibátlanul, akadás nélkül lejátszotta, de a többinél lassú a kép és a hang egy idő után már nem lesz szinkronban. Megnéztem, hogy az első hét rész 23.976 frame per second-on megy, míg amik rosszak azok 29.970-esek. Tehát mivel ez egy régi gép akkor ezek szerint a 23.9 képkockát másodpercenként meg elbírja, a 29.9-et viszont már nem.
Gondoltam egyszerű lesz, csak átkonvertálom az fps mondjuk VirtualDubbal és gyors lesz. Csakhogy az eredmény mégrosszabb. Ha az eredetlileg 29 fps-est rakom át 23-masra akkor méglassabb. Holott az eredeti 23 fps-es meg simán megy. Szóval ezt nem értem. Valaki segíthetne, hogy hogyan tudnám ezeket a 29-fps-es részeeket is ''gyorssá'' tenni.
Ja és a konfig: P3/500Mhz, 128MB ram, voodoo3 3000 16MB agp/tvout
és BSPlayert használok, mert a többi lejátszóban még csak rosszabb a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs