Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
WOW es megegyszer WOW
Köszönöm szepen a hozzaszolasokat, most mar tudom hol, hogyan induljak el. Az elmelettel azt hiszem kepbe vagyok/voltam. Csakhat elmelet - gyakorlat. Jöhet a gyakorlat
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Fogalmazzunk úgy, hogy kezdő szinten
8051, mikrokontroller programozással nagyjából képben vagyok, de ahogy olvasgatom ez egy merőben más absztrakció. a Verilog, meg VHDL meg van, csak épp erről kellene vmi bővebb info.
Jahh, és ha lehet a Chipcad-et hagjuk
-
Blackmate
őstag
Valaki?

-
Blackmate
őstag
A problemam:
Adott egy Xilinx FPGA, amit - ahogyan az a cimböl is latszik - programoznom kellene. Sosem csinaltam, igy teljesen az alapokrol kell elkezdenem.
Sajnos szegyellve vallom be, hogy felsöfoku vegzettsegem eme szakiranyu, azonban ilyenröl szo sem esett az oktatasban, pedig nem csak az egyetem melle jartam.
Azert a google a baratom, es talaltam sok ''Step by Step'' leirast, amit szorgosan olvasgatok, de minden hasznalhato infot szivesen vennek. Elsösorban port konfiguracios problemat kell megoldanom: adatokat olvasni, irni parhuzamos portrol/ra.
Elöre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8051, mikrokontroller programozással nagyjából képben vagyok, de ahogy olvasgatom ez egy merőben más absztrakció. a Verilog, meg VHDL meg van, csak épp erről kellene vmi bővebb info.