- iGO Primo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOW es megegyszer WOW
Köszönöm szepen a hozzaszolasokat, most mar tudom hol, hogyan induljak el. Az elmelettel azt hiszem kepbe vagyok/voltam. Csakhat elmelet - gyakorlat. Jöhet a gyakorlat
[Szerkesztve] -
Fogalmazzunk úgy, hogy kezdő szinten
8051, mikrokontroller programozással nagyjából képben vagyok, de ahogy olvasgatom ez egy merőben más absztrakció. a Verilog, meg VHDL meg van, csak épp erről kellene vmi bővebb info.
Jahh, és ha lehet a Chipcad-et hagjuk
-
Valaki?

-
A problemam:
Adott egy Xilinx FPGA, amit - ahogyan az a cimböl is latszik - programoznom kellene. Sosem csinaltam, igy teljesen az alapokrol kell elkezdenem.
Sajnos szegyellve vallom be, hogy felsöfoku vegzettsegem eme szakiranyu, azonban ilyenröl szo sem esett az oktatasban, pedig nem csak az egyetem melle jartam.
Azert a google a baratom, es talaltam sok ''Step by Step'' leirast, amit szorgosan olvasgatok, de minden hasznalhato infot szivesen vennek. Elsösorban port konfiguracios problemat kell megoldanom: adatokat olvasni, irni parhuzamos portrol/ra.
Elöre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Crucial 32GB DDR4 SO-DIMM - 3200MHz
- Iphone 13 mini 256gb
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Latitude 5430 27%14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8051, mikrokontroller programozással nagyjából képben vagyok, de ahogy olvasgatom ez egy merőben más absztrakció. a Verilog, meg VHDL meg van, csak épp erről kellene vmi bővebb info.