- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
kmarci25 #4848 üzenetére
Felet azonnal be is toltuk asszonnyal
A boltinal sokkal jobb volt sot kis vajjal, frissen isteni. Igy utolag, ha nem is lett tokeletes, az alaggal es az izzel elegedett vagyok. Megprobalok hetente sutni egyet es akkor jon majd a tapasztalat. Meg egy kenyernyi KBL100-am van utana jon a sima BL80. Az is Garat, de Balatonon vettem Tuskeszentpeterit is.Viszont erdekelne h formazni hogy tudnam ugy h ne keruljon bele par helyre tobb liszt. Ezt a videot neztem es mivel sok benne a viz meg tapadt is egy kicsit, kellett ala liszt, amikor kiboritottam h megformazzam es ott ugye hajtok rajta meg betekerem a vegen es gondolom akkor kerulhet bele tobb liszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest