- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
zeeland66 #32605 üzenetére
A többiek kb. minden telefont felsoroltak már, amit én is mondtam volna. Esetleg érdemes lehet megnézni egy Samsung S5610-et is, szerintem nagyon szép telefon, és éppenséggel a kamerája is teljesen vállalható - mellesleg bagóért lehet kapni, és könnyen beszerezhető.
Quasi_modo: köszi! Szegényt vihetem szervizbe, mert elég durván poros a kamerája, és én már a képeken is látom ennek a negatív hatását (vagy ezt csak bebeszélem magamnak? - passz).
ixijoq: szerintem semmi gond vele, simán megmondtam volna mivel készült.
Cseri0058: azt hiszem én nem vállalnám ellene a kötélhúzást
-
-
koboldozat
senior tag
válasz
zeeland66 #32623 üzenetére
hat azt nemtudom sikerülni fog-e mert amikor meg en vettem újonnan már akkor kifutóban volt. Alig tudtam en is szerezni 2 hónapig csak a boltokat hivkaltam. Mire sikerult. Ennek olyan 3eve kb akkor volt kartyafuggetlenbe szallitassal 65ropi.
De am ha visszakeresel raktam fel c905-ös kepeket keress rá. Vmelyik kiirasomban van.
-
-
válasz
zeeland66 #32613 üzenetére
Még a maiakat is meg.ngat egy Nokia N8. Tapi ide, vagy oda - de az bizony istenkirály gép volt. Sajnos eladtam! Én hülye...
Jobb ötletem nincs. Nálunk csak Blackberry van a hazában. Z10 és Q10. Jön a 9720. 5 mega, autófókusz.
Zöld kukába dobott almacsutkában nem vagyok toppon. -
moleculez
veterán
válasz
Ha az e72 hagyományos, akkor az. Igazából az újabb nyomogombos telóknal erre egyáltalán nem figyelnek sajnos, szóval én a régebbiek közül valogatnek, de az én vagyok. De jó kérdés egyébként. Azért vágtam rá az e72-t mert telókent ritkajó, és a kamera is rendben van.
-
válasz
Attól függ mit akarsz fotózni.
Nokia N8, 808 alapból okés. Csak legyen rendben a rendszer, mert nincs támogatás a symbianhoz.
Újak közül BlackBerry Z10 Kiváló makró! Remek, természetes színek és nagyon jó videó., HTC One - a régi, nem az új 260ezerért persze! Kalakszi S3-4 meg a Nóta 3. ájfont csak azért sem mondom... Nokia 925, 1020Végső soron elegendő, ha megnézed az aláírásokat és pénztárca, szimpátia mellett döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest