Hirdetés
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satus
tag
Szia. És azt hogyan tudom kideríteni, hogy ac vagy DC? Minden gyári helyett DC választottam. Ez egy kondenzációs gázkazán vezérlőpanelja. Vettem egy hibásat alkatrésznek, minden fődarab jó, a panel rossz. Érzékelek gömbölyded elváltozásokat egyes kondenzátoroknál. A Hestore-n És a HQ-n néztem, kapacitás és feszültség választáskor DC-k maradtak , nem sok választás volt.A kézzel írt a gyári értékek. [link] [kép] [kép]
-
Kroni1
veterán
Az egyik nem állitható, a másik igen, elméletileg 500C-ig, de hogy őszinte legyek erre nem forditottam eddig tul nagy figyelmet.
Majd még utánajárok, az ón is elég régi és nem tudom pontosan miféle.
A biztos ha veszek valami jó minőségűt, és a hőmérsékletet is nézni fogom most már.
-
detroitrw
addikt
-
dellfanboy
őstag
hm, koszi de most elbizonytalanodtam. a belso rez rudnak vegig kell ernie? mert az en pisztolyom sajna leeshetett regen es ahogy a kepen lathatod, nem er vegig a belso rez.. vagy ennek ilyennek kell lennie?
arrol nem is beszelve, hogy nem egyenes..
ha belso reznek vegig kell ernie, lehet ezt cserelni? van itthon regi futesrezcso az talan van olyan vastag, hogy vagjak ide egy ujat...vagy ne adj isten satuba osszeszoritom a rezcsot..
-
dellfanboy
őstag
koszi, jol gondolom a hegyenek, normal allapotban igy kellene kineznie? [link]
mert az enyem sajna ilyen: viszont van rajta egy felirat 1.5 cu, szoval 1.5 vastagsagu rezbol kellene hajlitanom egy uj hegyet?(ez a mostani eleg szennyezettnek tunik, nem biztos hogy jol meg tudom csiszolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest