- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #20795 üzenetére
Nagyszerű... Miért nem lehet valami szimpatikus embert vinni oda? Ja, hogy más világbajnok nincs a mezőnyben...
-
Motion_Blur
félisten
válasz venember83 #20801 üzenetére
Kit vinnél? Nem szimpatikus kell, hanem agresszív és motivált
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
tuskooo
addikt
válasz venember83 #20801 üzenetére
Régen én se bírtam Alonsot, de mostanra már sztem sokkal normálisabb lett, mint volt, főleg tavaly Hamiltonnal szemben látszott ez.
-
Oliverda
félisten
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #20802 üzenetére
Webber vagy Button vagy Rosberg, esetleg 1-2 év múlva Vettel.
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #20795 üzenetére
Mivan ha Kimi visszavonul és Massa vs Alonso lesz.
Muhaahaha és Lonzi milyen fejet fog vágni, ha az ovis néha lenyomja. Már ezért megérné.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Motion_Blur
félisten
Massa nagyon nem illik a képbe, rakják bele egy Red Bull-ba, vagy mittomén, de ez a gyerek nem Ferrariba való. Talán az ő viselkedése és stílusa a legvisszataszítóbb a mezőnyben... főleg, ha Kimihez hasonlítom. És ezt tudja szerintem ő is, látszik a fején.
Ha mégis összejön az Alonso, Massa páros, remélem Lonzi "végleg" elkeni a kis pösze száját
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
bdav
őstag
válasz venember83 #20807 üzenetére
Webber vagy Button már annyira nem fiatalok. Másik kettő az sztem is nyerő választás topcsapatoknak (bár Nicot mintha akarta volna a McLaren Kova előtt csak nem ment)
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
tuskooo
addikt
válasz Motion_Blur #20811 üzenetére
Nocsak, kíváncsi lettem Mi bajod van Massával?
-
LOTR
addikt
nézd csak meg, hogy Massa idősebb, mint Alonso
tényleg, mi is a baj Massával?
szerintem az a tipikus temperamentumos brazil, nem hidegvérű finn, vannak jó és rossz napjai, néha hibázik is, de lényegében jó pilóta, nem véletlenül vezetik vele együtt a pontversenytOne Ring to rule them all
-
Pá
addikt
Semmi bajom nincs vele, azon túl, hogy - ahogy #20814-ben is rámutattam - irritál a feje.
A képességeit elismerem, nincs ezzel gond, csak egyszerűen úgy néz ki mint egy durcás/jóllakott(adott naptól függően) napközis... Tényleg próbálom, de egyszerűen nem tudom komolyan venni az embert.
Egyébként az ovis jelzővel is erre céloztam a korábbi hszemben, eszembe sem jutott az életkora.[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #20811 üzenetére
Szerintem is jó ötlet Lonzit a Ferrarihoz vinni. Bár Kimit nem fogja lenyomni, de sok olyan verseny lesz, ahol Lonzi evvel az autóval ott lesz a dobogón. Feleslegesen nem dobja el a vasat, hanem menni fog. Kimit is ösztönözni fogja, és verseny lesz.
Massza-nak rapszódikus a természete. Amit legutóbb csinált, az minden volt, csak versenyzés nem. Szegény szerelők már olyan mértékben szégyelték, hogy a hatodik forgását már csak úgy nézték, hogy a kezüket a szemük elé kapták. Ha a verseny végén Lonzi beállt volna a Renaultal a Ferrari boxba, üdvrivalgás lett volna.
Várja mindenki a jó pilótát, miközben Massa-ért is mindent megtettek. Massa a legviszataszítóbb, Lonzi viszont népszerűsége felemelkedésén van, csak kéne egy jó autó, ami úgy néz ki össze is jön.
Nekem tetszene.
2007-05-06 óta itt!
-
hunnylander
őstag
Az utobbi idoben csak ket nagy csapat van amivel egy pilotanak evrol-evre jo eselyei lehetnek egy VB cimre. Alonso mar a McLarent kipipalta, neki mar csak a Ferrari maradt. That's the one and only ultimate target!
Mas csapat csak lutri es csak nagyritkan kepes valami rendkivulire, mig egy Ferrarival es egy McLarennel szinte garantalt, hogy a pilota az elmezonyben kuzdhet.
(BMW-t meg ne emlitsd harmadiknak, mert az is csak 1/3 vagy max. 1/2 szezont bir a nagyokkal a fejlesztesi versenyben, es arra is raszorul, hogy a nagyok bakizzanak. Csak haszonleso, aki ott sertepertel a nagyok hibaira varva, onerobol nem tudja legyozni oket.)
www.HunnyF1.com
-
!Overdose!
őstag
válasz hunnylander #20822 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy egyelőre nem tudja önerőből legyőzni őket, de ha folytatják ezt a fejlődést, akkor jövőre bármi lehet!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
shev7
veterán
válasz tuskooo #20817 üzenetére
Artatlan barany? Hat nekem nem ez jut rola eszembe. Nagyon ellenszenvesnek erzem azt, ahogy a Kimivel valo kapcsolatat kezeli... Nekem a viselkedesebol az jon at, hogy nagyon frusztralja az, hogy nem elsoszamu pilota a csapaton belul. Amikor elen megy akkor egesz jol megy neki, de ha nagy rajta a nyomas, akkor tul sokat hibazik. Egy VB-nek ennel tobbet kell nyujtania... Kulonosen ellenszenves az nekem, amit Kimivel rajtoknal csinal ha egymas mellol indulnak. Tobbszor is lattam mar olyat, hogy rajtnal rahuz Kimire, es nem erdekli, hogy ezzel a sajat csapattarsaval tol ki. Erdekes modon, ha Kimi rajtol elrol, es Massa van mellette sosem latni ilyet... Szoval nekem kicsit ugy tunik, hogy komplexusos lett ettol az egesz szituaciotol, es ez a teljesitmenyere is ranyomja a belyeget....
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
hunnylander
őstag
1. F. Massa Ferrari F2008 1:15.778 8
2. F. Alonso Renault R28 1:15.955 +0.177 10 pit
3. S. Vettel Toro Rosso STR3 1:16.109 +0.331 10
4. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:16.144 +0.366 9
5. R. Kubica BMW Sauber F1.08 1:16.355 +0.577 11
6. M. Webber Red Bull Racing RB4 1:16.450 +0.672 6
7. J. Button Honda RA108 1:16.624 +0.846 14
8. K. Nakajima Williams FW30 1:18.091 +2.313 12
9. G. Fisichella Force India VJM-01 1:18.141 +2.363 14 pitwww.HunnyF1.com
-
gV
őstag
válasz hunnylander #20822 üzenetére
mikor Schumi a Ferrarihoz ment Ő sem lehetett biztos h vb fog nyerni, vegyen róla példát és maradjon a rönonál és probálja összekaparni őket, amugy is gyenge ember/pilóta a 7vb-al összehasonlitva vmit illene már fargnia
-
hunnylander
őstag
A Ferraribol ki lehetett nezni es benne is volt a felemelkedes valoszinusege, pusztan a tradiciok miatt. Ugyanezt a Renault-rol nem lehet elmondani, ennek ellenere ad nekik eselyt jelen pillanatban is. A Renault-t jelenleg egy sullyedo hajohoz lehet hasonlitani, es a jovojuk is nagyon bizonytalan. Lehet, hogy par even belul ki is vonulnak az F1-bol, mig ugyanezt a Ferrarirol nem lehet elmondani.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
JJános
addikt
Butaság. Sumi sokat dolgozott a Ferrarival, mire VB lett, de Sumi tudta, hogy ott minden adott ahhoz, hogy élcsapat legyen.
Lonzi menjen mielőbb a Ferrarihoz, drukkolni fogok neki, mert látványos házi versenyekre is számítok.
És Lonzié lehet a jövő, még lehet többszörös VB a Ferrarinál, ha Kimi visszavonulna, de szerintem Lonzi Kimit is felpiszkálná. S az alvó oroszlán, ha felébred........
2007-05-06 óta itt!
-
hunnylander
őstag
1. F. Massa Ferrari F2008 1:15.424 20 pit
2. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:15.433 +0.009 18 pit
3. S. Vettel Toro Rosso STR3 1:15.556 +0.132 22 pit
4. F. Alonso Renault R28 1:15.814 +0.390 17 pit
5. R. Kubica BMW Sauber F1.08 1:15.869 +0.445 20 pit
6. M. Webber Red Bull Racing RB4 1:16.160 +0.736 16 pit
7. J. Button Honda RA108 1:16.241 +0.817 23 pit
8. G. Fisichella Force India VJM-01 1:16.250 +0.826 30 pit
9. K. Nakajima Williams FW30 1:16.412 +0.988 31
10. J. Trulli Toyota TF108 1:16.497 +1.073 16 pitJelenpillanatban: red flag by Nakajima (ha jol ertelmezem a Google Translate-tel keletkezett angol zagyvasagot, leallt az autoja, szoval most nem tort ossze semmit )
www.HunnyF1.com
-
gV
őstag
válasz wildrain #20827 üzenetére
nem, csak őt mivel most ugyan abban a helyzetben van mint Schumi amikor a Ferrarihoz ment momentán van egy gyengén teljesítő csapat igaz akkor a Ferrari több évtizedes multjához képest volt gyengébb, mig a röno csak 2év eredményeitől
#20829 nem tudta, azt a mondást ismered h: "csak a halál biztos" ?
#20828 magának adjon esélyt h összekapja a csapatot
[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
-
wildrain
addikt
Schumachernek volt kedve, motivációja hozzá, Alonsonak nincs. És akkor mi van?
Érdekes felvetés, hogy csak azért ne menjen a Ferrarihoz (pedig tegyük fel, hogy mehetne), mert az éppen élcsapat, és keressen inkább egy középcsapatot, amit felhozhat vb szintre. Ezek szerint te megtennéd a helyében? Nem hinném.
Egyébként meg nem ártana mondatokat írnod, mert baromi nehezen olvasható, értelmezhető a mondanivalód. Kábé arra a szintre jutsz, mint neduddki, akinek átugrom a hsz-eit, mert úgy ír, mint egy fogyatékos.
-
hunnylander
őstag
Akkor mond meg nekem, hogy milyen pilotaparost szeretnel 2009-re, vagy 2010-re? Tetelezzuk fel, hogy 2009-re Massat elbocsatjak, es tetelezzuk fel, hogy Kimi 2009 vegen visszavonul.
Itt a lenyeg (english).
Alonso mogott oriasi penz van (ami jol jon a Ferrarinak a fejlesztesekre), Alonso mar bizonyitott (Vettel vagy Kubica meg nem), Alonso mogott oriasi piac es szurkolotabor all (Ferrari eladasok), a spanyol vilagnyelv, es a spanyol-latin vilag hatalmas (Emellett Nemetorszag vagy Lengyelorszag eltorpul). Alonso nagy kuzdo, es kiegyensulyozott. O lesz a Ferrari valasztasa, egyre biztosabb vagyok benne. Es di Montezemolo is kedveli.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
PazsitZ
addikt
válasz hunnylander #20834 üzenetére
Webber alá adhatnának végre egy kocsit, amivel bizonyíthat.
De hátha majd a Red-Bull szárnyakra kap.Egy Webber-Rosberg csapatot el tudnék képzelni mondjuk 2010-től.
De nagyon úgy tünik Lonzi megy, úgyanis nem zörög a haraszt, ha...
Raikonnen meg szerintem maga se tudja még pontosan, meddig marad.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
szilu84
tag
"a spanyol-latin vilag hatalmas (Emellett Nemetorszag vagy Lengyelorszag eltorpul)"
azért ez egy kicsit túlzás... -
uszkart
tag
Na, ebben egyetertünk!
Meg hát az ALO-RAI páros azért merőben más lenne, mint a tavalyi McLaren.
Alonso képtelen volt megbírkozni azzal, hogy egy olyan pilóta lett a vetélytársa, aki úgymond a "semmiből" jött.
Kimivel más a helyzet. Talán ők azok a pilóták, akik a legjobban tisztelik egymást. -
wildrain
addikt
válasz hunnylander #20836 üzenetére
Maga "írta" egyszer, hogy nem figyel oda, csak kalapál, és nem érdekli, hogy melléüt, hibázik.
-
szilu84
tag
válasz venember83 #20839 üzenetére
mennyiségben nem, de minőségben lehet
-
szilu84
tag
válasz hunnylander #20843 üzenetére
de abból a 400 millióból sztem sokan azt se tudják h mi az a forma 1
-
törölt tag
válasz hunnylander #20836 üzenetére
persze lejön dörög szultán (ne dudd ki te marha), vagy don fülig de jimmy (palota, félemelet balra)...csak hát az egy Rejtő könyv, élmény olvasni.
Nekem nincs bajom, Neduddki-val, de általában én is átugrom a hsz-t, tartalomra koncentrálok fórumon.[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz hunnylander #20843 üzenetére
Az angol anyanyelvűek jó száz millával többen vannak, csak, hogy pontosak legyünk, bár a lényegen nem változtat.
Amúgy a Török Szultán tök máshogy irt, mint neduddki, nincs kapcsolat szerintem.
Na, akkor megvolt a napi nem-egyetértésem.[ Szerkesztve ]
-
wildrain
addikt
válasz hunnylander #20845 üzenetére
Egy dolog valamilyen stílusban írni, bizonyos szóhasználatot felvenni, a szavakat érdekes láncba fűzni, és egy másik dolog melléütni, betűket felcserélni, és ezzel a szavakat olvashatatlanná tenni, mondatokat nem használni, és ezzel nem is törődni. Igénytelenség, nem más.
-
helkis
veterán
arról is volt szó valahol, hogy Senna unokaöccsét bedobják a mélyvízbe..
ill ott vannak még a tesztpilóták, akikkel fel lehet töleni a csapatokat.ahogy nézem eddig Kiminek ill Kubicának volt csak 2 pontnélküli versenye a szezonban, a többieknek 3 vagy több, szerintem élre fognak törni a következő pár futamon, ha nem lesznek extra időjárások..
még év elején volt hír éjszakai futamról idén, azzal hogy áll az FIA, tud erről valamit valaki?
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest