Aktív témák
-
tuskooo
addikt
válasz hunnylander #20598 üzenetére
Jók ezek a képek, köszi. Csak ha lehet, akkor inkább linkeld őket sztem.
-
Pompi
MODERÁTOR
Egyébként nem lenne akkora baj a képekkel, ha az ~550x360-as képek nem 200k körüliek lennének, amikor fele, harmad ekkorák is lehetnének látványos minőségromlás nélkül.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
hunnylander
őstag
válasz simonzé #20600 üzenetére
Demokracia van, tobbseg dont.
Akkor akinek er annyit ez a kekeckedes, jelezze, hogy milyen nete van!
Az enyem pl. lassu es valamikor akadozik, megsem nyafogok. (Elerheto minimum 32 kbps, maximum 512 kbps). Par eve meg GPRS-em (kb. 32 kbps) volt, megsem vetemedtem volna hasonlo szorszalhasogatasra. Felfujod a dolgot! Amirol beszelsz az csak egy elenyeszo kisebbseget erinthet, es ok meg is oldottak a dolgot maguk, tovabba nem ok nyafognak most sem.
A lassab nettel rendelkezoknek nem mondok vele ujat: tiltsd le a kepek betolteset a bongeszodben, vagy a netkapcsolat beallitasainal.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
-
sh4d0w
félisten
válasz hunnylander #20603 üzenetére
Azért ezt már nem gondolhatod komolyan... Kekeckedés, hogy ne szúrjál be 200K-s képeket? Mindenki kussoljon, ha nem olyat szól, ami neked tetszik? Komolyan mondom, nevezzük át hunnylander topicjára a Forma-1-es topicot...
Tudomásul kell venned, hogy nem mindenki egyforma. Te kivártad, amíg a modemes sebességgel lejönnek a képek, más nem várja ki, ráadásul egy alapvetően fórum jellegű oldalon nem számíthat rá, hogy vki "szakmaiság" címszó alatt relatíve nagy képekkel hányja tele a topicot. Ha viszont letiltja a képek megjelenését, akkor nem fogja érteni, miről beszélgettek... Inkább tedd be a kép linkjét, írd mellé zárójelben a körülbelüli méretet és el tudja dönteni, hogy kivárja-e a megjelenést, vagy sem... és ha elenyésző kisebbségről beszélsz, akkor esetleg erről mutathatnál valami adatot, milyen a megoszlása itthon a modemes és a szélessávú előfizetéseknek... Az is lehet, hogy azért nem nyafognak, mert amikor látták, hogy még 100 év, mire betöltődik az oldal, inkább elhúzott innen... Demokrácia van, többség dönt - azaz Te döntöttél a demokrácia nevében, hogy nagy képeket szúrsz be... No comment...!
Néha gondolkodj már kicsit, mielőtt ekkora marhaságokat írsz!
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
hunnylander
őstag
válasz simonzé #20600 üzenetére
Nehany hettel ezelott annyira rosz volt a netem, hogy egy ido utan mar a kapcsolodas sem sikerult, es upgadelni kellett egy erosebb antennara.
Gyakran volt hogy percekig kellett varni, hogy betoltodjon egy PH!-oldal, es itt most a szovegrol beszelek. A kepek nem is toltodnek be, ha olyan lassu neted van, ugyhogy a nyafogasodat megoldja maga a netkapcsolat. Meg benazo GPRS-sel is villamgyorsan megkapod a topik szoveget es mar olvashatod is, a kepek meg ha nem erdekelnek, allitsd le a betoltest.
A PH! keszitoinek nincs kedved reklamalni a bannerek miatt, hogy legyenek tekintettel azon altalad velt lassu nettel rendelkezokre, akik maguk nem is panaszkodnak?
Game, set and match Hunnylander!
www.HunnyF1.com
-
-
hunnylander
őstag
válasz sh4d0w #20607 üzenetére
Varom a valoban lassu nettel rendelkezok velemenyet! Emlitsd mar meg a neted sebesseget, nalam ebben a topikban nem sokaknak van tobb tapasztalata pocsek lassu nettel.
Igen demokracia van, tobbseg dont, ezert emlitsetek meg a sebessegeteket es csak az panaszkodjon, akinek van miert. Amire mar elmondtam a megoldasokat.
Az egesz dolog mondvacsinalt felfujt dolog, csak hogy legyen miert belemkotni.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
törölt tag
válasz hunnylander #20608 üzenetére
Hunny'
inkább legyenek linkek, a gördülékenység a lényeg sztem is.
Egyébként szvsz a legjobb egy méretező lenne, ami aktív előképet produkál.Pompi:
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz #70869248 #20612 üzenetére
De en szeretem a belinkelt kepeket, mert feldobja a topikot, megadja pl. egy teszttudositas feelingjet, atmoszferajat. Hanyszor van, hogy edzesek utan a Live Timing screenshotjat linkelik be, akkor nem kotozkodnek a mostani szorszalhasogatok.
Meg mindig nem jelentkezett senki, aki pl GPRS tempoval netezik, az o velemenyere vagyok kivancsi, nem fogok engedni a kekeckedoknek.
Ha a moderatorok, meg nem latjak at a helyzetet, hogy ebben a dologban honnan fuj a szel (amit ketlek), akkor majd kimoderaljak a kepeimet es majd kibannolnak innen mert olyan rosszfiu vagyok, csak mert stilusosan probaltam tudositani nektek egy tesztnaprol. Akinek meg pl. egy kep miatt moderalandonak veli egy hszemet, faradjon a problemajaval a modkerbe.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
wildrain
addikt
Gyanítom, ha b-type felcserélte volna a két képet, de a szöveget nem, akkor is a felső lett volna a sokkal szebb és élesebb.
Különben tényleg úgy lenne a jó, hogy ha linkelünk egy képet, a fórummotor automatikusan gyárt egy bélyegképet, mint a te hsz-edben, és rákattintva előjönne a teljes. Már csak azért sem jó, hogy változtatás nélkül beilleszti a linkelt képet, mert sokszor kilóg a jobboldala a szövegsávból, és mindenképpen új ablakban kell megnézni, ha kíváncsi vagyok rá. -
sh4d0w
félisten
válasz hunnylander #20611 üzenetére
Én momentán céges hálózatról vagyok, de ez nem jelent semmit. Mint írtam, lehet, hogy a modemesek nem is nézik a topicot, mióta teleszórtad nagyméretű képekkel...
-
Gambit
őstag
válasz hunnylander #20613 üzenetére
Szépen lassan szerintem lásd be, hogy itt te csak a rövidebbet húzhatod.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
uszkart
tag
Többség döntött, linket ide!
-
törölt tag
válasz wildrain #20614 üzenetére
mit ki nem nézel belölem...de sajnos egy jobb klikk elárulnaSzal nincs baj a képekkel ( csak ha sok van akkor linkelni kell. Pl. sztem teljesen rendben van a McLaren hátsó nyúlványáról a kép, viszont valszeg sok volt a futamgyőzelem után.
Nem tom, de az ziher, hogy felhasználó szinten a fórum gyorsasága az elsődleges, az üzembentartok hoznak kompromisszumot a terhelés-stíluskép oldaláról, ott a felhasznak a többség igényeire kell figyelemmel lenni,...és nincs kétségem, hogy az hogyan végződne jelenleg .[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz hunnylander #20622 üzenetére
Nem javasolok semmit, csak felhívom arra a figyelmed, hogy most speciel kicsit sokan jönnek szembe. Lehet, hogy nem mind hülye.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
sh4d0w
félisten
Nyilván nem csak rá vonatkozik a kérés, hogy ne csinálja, de ő az, aki indokoltnak látja ezen tevékenységet.
Ha vétettem a fórumszabályzat, a moderációs elvek, esetleg a netikett ellen, akkor figyelmeztess, erre vannak eszközeid. Ha nem, akkor nem értem a "viszafogodtabb" érvelésre való felszólítást (egyébként "visszafogottabb").
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz hunnylander #20613 üzenetére
Én látom, ne aggódj.
A nem Hamilton rajongók tisztán nem tudtak most másba belekötni. Ezért szánalmas ez a topic, és próbálok minimális hsz-t idebiggyeszteni.
Az senkinek nem tűnik fel, hogy mai eredményeket is csak te linkeltél, kvázi normális mederben folyattad a topicot.
Többieknek: Talán nem kell mondanom mekkora Kimi rajongó vagyok, de az már tényleg gusztustalan és szánalmas amit műveltek. Cseppet nézzetek már magatokba!
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
!Overdose!
őstag
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Gambit
őstag
-
uszkart
tag
válasz !Overdose! #20636 üzenetére
Köszi, hogy beszólás nélkül teljesítetted a kérésemet.
Dolgozom, nem mindíg van időm F1-gyel kapcsolatos dolgokat keresgélni, könnyebb, ha már itt vannak a linkek. -
Gambit
őstag
válasz sh4d0w #20637 üzenetére
Jaja. Mondjuk szerintem Kubica le fog szakadni a végére, de a 3 első között könnyen lehet, hogy a végéig menni fog a gyepálás. Azt nem tudom, hogy mit fog lépni a ferka, ha Hamilton kicsit elkezd ellépni. Ki lesz vajon az elsőszámú driver?
-
hunnylander
őstag
First meters on a wet runway
15:16 - Piquet and Wurz have just completed their first rounds on a wet Hockenheimring. The rain has stopped but the job is still wet. Bourdais has also looked up the asphalt to gain experience on a wet runway.
Az eso mar elallt, de a palya meg vizes. Nehanyan kimereszkedtek az vizes aszfaltra nemi tapasztalatszerzesert.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
uszkart
tag
válasz sh4d0w #20637 üzenetére
Hát ha a szezon végéig ilyen szoros marad, akkor pedig kénytelenek lesznek kitalálni valamit, hogy legyűrjék egymást. Bár az az érzésem, hogy a BMW nem fogja bírni a tempót, Kubicából kinézem, hogy hozzá tudja tenni azt a pluszt, ami kell, hogy ők is ott legyenek.
De ha más nem is lesz, nagy balesetek biztosan.[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz Gambit #20639 üzenetére
Kubicával nagyjából egyetértek, de még benne van a pakliban egy újabb betli a 2-2 McLarentől és Ferraritól. Attól nem tartok, hogy Hamilton nagyon ellép, a Ferrari technikailag fejlettebnek tűnik. Lassan azonban valóban eljön az ideje a színvallásnak a vörösöknél... és ha félreteszem a szimpátiámat, akkor nem tudom, kit is kellene választani. Kimi kiegyensúlyozottabnak tűnik Massánál, de mintha nem "harapna annyira", mint tavaly. Massa időnként hihetetlen tempóra képes, de csak időnként. Év elején gödörben volt, feltápászkodott a földről, erre Silverstone-ban akkorát betlizik, mint amekkora az ottani eső volt. Vezethetetlen autóra panaszkodott - dehát az ő dolga, hogy az autó be legyen állítva a versenyre, nem másé.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz hunnylander #20576 üzenetére
"(#20193) hunnylander válasza D@ni88 (#20180) üzenetéreÚj Válasz Privát Email 2008-07-06 16:38:06
hunnylander
(senior tag)Szanalmas! Ey volt a gzoytesnek jaro trofea, barki eyt kapta volna. Eszem megall, mekkora tahosagokat szul nemelyeknel a frusztraltsag. De Lewis szepen elkente az ellendrukkerei szajat. Lesz ez meg sokszor igy! Megszoksz vagy megszöksz!"ez csak egy példa, az építő jellegű, teljes szívből történő, topicot előre mozdító megnyílvánulásaidból..
a nagy indulatok közepette még írni is elfelejtesz helyesen.az a másik meg hogy game set and match by hunnylader..
pffffffffff, hagyjuk is inkább.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gambit
őstag
válasz uszkart #20643 üzenetére
Hát ezt nem teljesen értem, de mindegy. Tolja az autóját, vagy mi?
Nyilván mindegyik versenyző mögött / mellett egy rakat ember, cég, érdekcsoport, szponzor, személyzet áll. Némelyik családtag vagy barát, a többség "csak" ott dolgozik, vagy éppen befektet, reklámoz, bizniszel. Nem értem, mi a probléma.
-
AMD Power
titán
Davidson szerint épp Massa az, aki a leginkább felemeli a szavát. "A versenyzői ülésen mindig ő az első, aki feláll, hogy panaszkodjon az olyan versenyzőkre mint én, miközben leköröz minket"
"Most te is megkapod, haver. Számodra is kijut néha a kék zászlóból. Ilyen helyzetben hulladék vagy, egyszerűen használhatatlan"Ez nagyon durva beszólás.
-
hunnylander
őstag
válasz Integra #20644 üzenetére
Ha mar idezel, ne csak kornyezetebol kiragadva idezz!
D@ni88 (#20180): Amúgy más versenyeken nem úgy van hogy első-második-harmadik ugyan olyan trófeát vagy mi a francot kap méretbeli különbségekkel?
Most meg Hamike megkapta az a csilli villit. Bezzeg ha más nyer nem adják oda... ennyit errőlFenntartom, egy ilyen hsz szanalmas es tahosag, mert frusztraltsag es uldozesi mania altal szult valotlansag, es sugarzik belole az antihamiltonitis. De a hsz-re mondtam a jelzoket, nem egy szemelyre. En sem vagyok tokeletes, nem minden hszem tetszhet mindenkinek, de a nagy tobbsegebe nem lehet belekotni, es ez a lenyeg.
Inkabb keressel egy olyan hszt ahol, ugy gyalazom a te kedvencedet, mint te szoktad az enyemet! Jo keresgetest!
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
-
hunnylander
őstag
15:50
Az elso piros zaszlo, Wurz kavart valamit, azt meg nem tudom, mennyire tort a Honda, de vissza kellett szallitani a boxba. (Ha jol ertelmezem a holland szoveget.)
(14:44)
1. L. Hamilton McLaren MP4-23 1:15.483 38 pit
2. K. Räikkönen Ferrari F2008 1:15.892 +0.409 27 pit
3. N. Rosberg Williams FW30 1:16.099 +0.616 35 pit
4. A. Sutil Force India VJM-01 1:16.516 +1.033 43 pit
5. N. Heidfeld BMW Sauber F1.08 1:16.593 +1.110 30 pit
6. N. Piquet Jr. Renault R28 1:16.856 +1.373 43 pit
7. S. Bourdais Toro Rosso STR3 1:17.135 +1.652 43 pit
8. D. Coulthard Red Bull Racing RB4 1:17.361 +1.878 25 pit
9. K. Kobayashi Toyota TF108 1:18.083 +2.600 37 pit
10. A. Wurz Honda RA108 1:18.798 +3.315 35 pitwww.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #20649 üzenetére
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest