- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz hunnylander #13144 üzenetére
Értem én, de ha ez van, ez van. Kiscsapatok is szívesebben telepítenének nagyobb "promóépületet", de annyi van amennyi van.
Most lehet gonosz vagyok, de ennyi erővel bármely befektető, csapat panaszkodhatna, hogy építenénk nagyobbat, csak nem fér...- http://pazsitz.hu -
-
hunnylander
őstag
válasz PazsitZ #13151 üzenetére
Az alaptalan panasz volna, de az újépítésű pályákon van hely bőven a kiscsapatoknak is, ezért lehet most is a Meki az utolsó boxban Bahreinben.
Felesleges belekötni a dolgokba, itt nem az előnyszerzésért megy a helyezgetés. Ahol nem teszi lehetővé a pálya és környezete kialakítása, ott a Mclaren az ötös boxban foglalhat(ott) helyet a többi csapat beleegyezésével.
www.HunnyF1.com
-
JJános
addikt
válasz manutdzoli #13149 üzenetére
Már nagyon vártuk, hogy leteljen a két hét. Már a héten több kemény összekapás volt, és szorgos moderátor kellett, hogy ne fajuljanak el a dolgok.
Én már a homokautóval is rajthoz álnák, egész jó lett. Bár azt mondják, hogy homokból itt lesz bőven.
Akkor pedig nem fog tapadni a pálya, és a technikás versenyzőknek kedvez.
A Ferrari előnye, vagy inkább Kimié sok lesz.Tippem: Kimi, Hami, Lonzi, Vettel. Tétre, helyre, és befutóra.
Az előbb láttam Bahreinről egy filmet a NG-on. Szép hely. Olyan felhőkarcolója van, ami iker, és a tornyok között három óriás ventillátor adja a zenergiát. ( a vízbül veszi ki ja )
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
!Overdose!
őstag
Raikkonen
Kovalainen
KubicaVillanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Zé_Mester
őstag
ha már tippelgetésnél tartunk, akkor én is tippelek
1. Raikkönen
2. Kubica
3. HamiltonMassa pedig kicsúszik a 29. körben a 4-es kanyarban, és ottragad (na jó ezt azért nem kívánom neki )
-
7Heads Drago
veterán
1.Raikkönen
2.Massa
3.HamiltonÚgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Mezcal
addikt
1. Massa.
2. Heidfeld
3. Hamilton
4. Kubica
5. Kovalainen
6. Raikkönen
7. Bourdais
8. VettelPlaystation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
proof88
addikt
Én megjósolom a futamot (időmérőtől függetlenül): a mezőny ~ fele ki fog esni, ebből lesz néhány meghibásodás (2-3), és legalább 1 magától hibázik, 3-4 pedig ütközéstől. Ha Renault megússza baleset nélkül, akkor nem fog rosszul menni, de továbbra is szenvedés lesz vele. McLaren jól fog menni, Ferrari szintén, Massa kimutatja a foga fehérjét. Kovalainen látványos csatát vív vagy csapattársával (Hamilton), vagy egy BMW-ssel. Trulli szintén gyepálni fogja a gépét, de úgy látom, hogy vagy kicsúszik vagy elfüstöl. Button 12. lesz.
-
JJános
addikt
válasz (Kolombusz) #13158 üzenetére
Olvastam egy cikket, amiben a Renaultnál folyó munkákról beszélt Lonzi. Bár utáltam Lonzit, ez mostanában, hogy a nagyképűsége alábbhagyott, eltünt bennem. Adtam neki egy kis esélyt. Úgy gondolom, hogy Kimi győz. Hamit mindenképpen az élre várom, és akkor Lonzi bejöhet valahol pontszerző? helyen, vagy dobogó közelbe.
Nem tudom megindokolni, csak várom.
Kéreltetik tippelni a vasárnapi versenyre, esetleg az időmérőre!
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
Igen, ebben igazad van.
Sajna Massa akkor kezd el csapatjátékot játszani, amikor már muszály. De amíg van esélye arra, hogy első számú legyen, a csapat nem érdekli. Ezt legutóbb lehetett jól látni. Megkezdőgött a futam, és kihúzódott Kimire. Ez idáig rendben van. Aztán elhúzott, majd kiment a boxba. Aztán amikor visszajött, azt vette észre, hogy második, és Kimi szakítja el magától.
Maszatnak ilyenkor az lenne a dolga, hogy bejöjjön másodiknak. Ehelyett meg akarta mutatni, hogy ő is van olyan jó, mint Kimi.
Majd ha ráébred a valóságra, és csapatjátékos lesz. Gyűjtögeti a pontokat, és ha kell előlép. Adja Isten, hogy ne kelljen.Annak idején Eddi Irwine is előre lépett, aztán nem tudott élni a lehetőséggel. Ha Massa marad, jó lenne, ha az utolsó futamig versenyben lenne. Sajna tavaly sem volt. Amikor felcsillan a remény, hogy győzni tud, megszűnik a csapatjáték, és ego, és ilyenkor gyakran bukta van! Szvsz!
2007-05-06 óta itt!
-
Mezcal
addikt
[link]
Schumacher bízik Massa visszatérésébenPlaystation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
PazsitZ
addikt
Bahrein technical preview
Ebben a magyar cikkben is megtalálható, ezen infók nagy része A5 futamelőzetes[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Motion_Blur
félisten
válasz PazsitZ #13168 üzenetére
Érdekes, hogy összességében inkább stop & go pályának minősítik a pályát, mint aeornak
5, 6, 9, 10, 11-es kanyarok sokkal inkább igénylik a tökéletes aerodinamikai tapadást, mint a mechanikait.
szvsz
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
PazsitZ
addikt
válasz Motion_Blur #13169 üzenetére
De a többi helyen szerintem nem annyira. Meg ugye mindig az a kérdés, nyernél-e azon helyeken annyit, hogy megérje?
A fékezés-gyorsítás hatékopnyság és viszonylag alacsonyabb sebességű kanyarstabilitás fontos itt szvsz.- http://pazsitz.hu -
-
manutdzoli
senior tag
Tipp:
Raikönnen
Hamilton
Massavagy:
Raikönnen
Kubica
HamiltonFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
Mezcal
addikt
válasz Motion_Blur #13172 üzenetére
Ha Raikkönet rakom az élre mindjárt objektiv leszek?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Mezcal
addikt
válasz venember83 #13177 üzenetére
A tavalyi év után nem tenném elé..
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
hunnylander
őstag
válasz venember83 #13177 üzenetére
Én csak a pénteki szabadedzések után vagyok hajlandó tippelni. Halvány lila gőzöm sincs, hogy itt melyik csapatnak lehet némi előnye, ha lesz egyáltalán.
www.HunnyF1.com
-
30z.Samu
félisten
Tippem:
Kimi
Kubica
HamiltonSic Parvis Magna
-
soulcube
aktív tag
Időmérő tippek:
1. Massa
2. Hamilton
3. Räikkonen
4. Heidfeld
5. KovalainenFutam tippek:
1. Räikkonen
2. Hamilton
3. Massa
4. Kovalainen
5. Heidfeld
6.-7.-8. helyeken Kubica és a két Toyota fog osztozkodni. Szerintem... -
!Overdose!
őstag
Mosley: Az FIA válaszolni fog a BMW-nek és a Mercedesnek
Ez a Mosley nem normális, bár ezt már tudtuk eddig is!
Milyen alapon akar perelni, ha egyszer beismerte, hogy ő látható a felvételen?
Miért mondja azt, hogy kérdezte volna meg a BMW és az MB a történtek valóságáról, ha egyszer már beismerte?
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Oliverda
félisten
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Zé_Mester
őstag
válasz !Overdose! #13185 üzenetére
ez a pali mér tuti nem 100-as.
és ez a FIA elnöke ???? hát komolyan mondom hogy szégyen. ha arra sem emlékszik hogy pár napja mit nyilatkozott, akkor nem épp a FIA élén kellene rontani a levegőtSemmi kétség, az FIA a kellő időben válaszolni fog nekik...
kíváncsi leszek milyen választ kap majd erre a meki meg a bömbi a FIA-tól, de remélem valaki jól pofánvágja mostmár ezt az idióta vénembert -
CptMisi
őstag
remélem raikönnen lesz a nyerő pedig régen hammiltonnak drukkoltam. nektek ki a kedvenc?
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
!Overdose!
őstag
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
venember83
nagyúr
válasz !Overdose! #13193 üzenetére
Az egyenruhás hostesseket is meghívta?
-
Motion_Blur
félisten
válasz !Overdose! #13193 üzenetére
Szerintem nagyon túl van már lihegve ez a téma...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #13195 üzenetére
Köszönd meg Mosleynak!
Eldönthette, hogy tagadja és marad, vagy nem tagadja és nem marad. Erre ő mit lépett? Elismeri és marad.
Rendkívüli FIA gyűlés -> bizalmi szavazás -> bye, bye, bye. Nem egy pótolhatatlan figura, nem fog hiányozni.
www.HunnyF1.com
-
Rick4
félisten
reggel 8:55-kor első szabadedzés...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Aktív témák
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest