- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz venember83 #13847 üzenetére
Nem kell minden áron ferdíteni azt amit mondok.
- http://pazsitz.hu -
-
JJános
addikt
válasz Vistaboy #13832 üzenetére
Mondjuk azon a futamon, amit én néztem, Kubica volt az élen egy darabig! Te is ugyanezt nézted?
Hát ma integetős futam volt. Ami nem lenne nagy baj. Aki viszont nem integetett, Kimi, viszont szépen behozta az autót.
Hamilton meg nem is akart nyerni. Én legalább is úgy éreztem.
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
válasz Chili7 #13859 üzenetére
Hát akarni lehet, hogy akart, de nem állt módjában. Vagy nem volt helyzetben. Esetleg még azt is lehet mondani, hogy akadályozva volt. Vagy nem tudott.
Sajna ma nem Hami napja volt. Most sírjak? Jó! Sírok!
venember83: Hát, ha csak az nem!
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
hunnylander
őstag
válasz JJános #13861 üzenetére
Az ütközésig akart, aztán meg nem állt módjában.
Nem lehet leegyszerűsíteni a dolgot; "ó hát csak visszaesett a mezőny végére, de van egy gyors McLarene, csak előznie kell és ott lesz a pontszerző helyen". Első szárny nélkül kellett bevánszorognia a boxba, fényévekre lemaradt a pontszerző autóktól, mire visszatért a pályára. Plusz rátankolva letekert motorral utána erdni a mezőnynek, aminek se híre se hamva, de már Massáék majdnem a hátában. Csak potyázni jött vissza, hátha sokan kiesnek előle és/vagy lesz egy SC-os esemény.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
venember83
nagyúr
válasz hunnylander #13862 üzenetére
Rátankolva? Tudtommal csak gumit és szárnyat cseréltek, nem volt tankolás az első kiállásnál.
mod: Akkor tévedtem.
Thrawn: Természetesen ezt elhiszem.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #13863 üzenetére
Már hogyne tankoltak volna kérlek alássan?
Feltegyem róla a videót, vagy elhiszed?[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Adrián29
aktív tag
Ez a Hamilton amatőrebb mint gondoltam.Igy rámenni Lonsira,gondolom elaludt pont a szegény pára.Nevetséges ez a gyerek.Ez ebben az évben sem lesz igy bajnok.
Amúgy jó futam volt,Kubica egyre szimpibb.Üdv!
-
JJános
addikt
válasz Adrián29 #13865 üzenetére
Nagyon leegyszerűsíted ezt a mozzanatot. Nem egészen ez az igazság! Majdnem minden versenyen megtörténik ilyen, ma is volt több ilyen helyzet, ha visszanézed a hsz.- eket.
Ahhoz, hogy valaki ráfusson 200 km/h felett egy másik autóra, akitől éppen vagy egy-két méterre lehet, nem amatőrség kell, csak az egyiknek lassabban kell menni, a másiknak gyorsabban. Kiváncsi lennék te, mint amatőr mire lennél képes. A másodperc tört része áll rendelkezésre, és a döntéseknek azonnal látható következménye van. És ma ilyen helyzet több is volt, linkek is vannak. Nézd át, ha már feljössz, mielőtt badarságokat irsz.
Nevetséges amit irsz, és keményen sértesz embereket, drukkereket ezzel a hozzáállással. Nem gondolod át, hogy leminősítesz valakit, miközben itt van egy pár Hami drukker, aki sajnálatosnak tartja, hogy így történt, és épp eléggé nehéz elviselni kedvencük sikertelenségét. Én mint Hami drukker kifejezetten megsértődtem, és nagyon rosszul esett.
Megkérlek ne minősíts senkit, csak írd le véleményed. Ügyetlennek tartod, rendben van, de ha nem muszály ne másszál bele a lelki világunkba. Holnap így megyek dolgozni, és elég lesz engem kibírni. Majd elmondom mindenkinek, hogy téged kell okolni, kialvatlanságom, valamint rosz kedvem miatt. Másokat büntetsz azzal, amit irsz, ezt gondold át.
2007-05-06 óta itt!
-
Motion_Blur
félisten
válasz JJános #13868 üzenetére
"Majdnem minden versenyen megtörténik ilyen, ma is volt több ilyen helyzet, ha visszanézed a hsz.- eket."
Mármint, hogy normális körülmények között, kigyorsítási szakaszon valaki ennyire ráfusson a másikra? Mutass párat
Hamilton amatőr hibát vétett (2x is), ezt ő is elismerte. Nem kell ezt ennyire túlreagálni
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #13869 üzenetére
Végülis több ilyen helyzet volt szerintem, ma Kimire majdnem ráfutott Kova. Ez be is volt linkelve, és Kova nagy nehézségek árán tudta kikerülni Kimit. DC három versenyen háromszor ütközött.
Én is elismerem, hogy hibázott Hamilton, de ettől még nem hívnám kezdőnek, sem nem minősíteném le.
Vezetői tudása nem lehet annyira gyermeteg, mint itt eltúlozták, mert akkor nem ülne F1-es autóba. egyébként humor akart lenni a túlreagálás. Ha nem ez jött le belőle, sajnálom.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
-
AMD Power
titán
Tetszik LH hozzálássa. Magát hibáztatja.
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #13872 üzenetére
A Renault a telemetriával bizonyítja Alonso ártatlanságát - Videó
Pat Symonds (Renault): „Azt gondolom, hogy minden, amit részünkről mondhatunk, hogy Fernando nem felelős a dolgokért, még ha voltak is efféle spekulációk. De ez megmutatja, hogy egész egyszerűen nem tudunk jól kigyorsítani az egyenesekre, tehát mind tapadás, mind a motor teljesítménye és nyomatéka terén hiányosságokkal küzdünk."
Hamilton már az előzés céljából tapadt Alonsora, a belemenés az autók gyorsulása közötti túl nagy különbség miatt jött létre, pedig Alonso léphetett előbb a gázra. Ennyire sz*r a Renault (plusz ennyire későn gyorsított ki Alonso), Hamilton meg megkajálta a helyzetet. "It's racing."
Egy másik dolog, hogy Hamilton első szárnyáról lerepült valami (valószínűleg a hídszárny) még az ütközés előtt.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #13875 üzenetére
Hamilton utolsó 5 versenyén 16 pontot szerzett. Az azért komoly, nem?
Sonka bakiját meg ne magyarázd azzal, hogy szarul gyorsít ki a Rönó. Elvileg ez előnyt kellett volna, hogy jelentsen Haminak, simán el kellett volna mennie mellette belső íven, elkúrta, ennyi.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Thrawn
félisten
válasz Motion_Blur #13878 üzenetére
Azt ugye láttad, hogy Alonso is a belső ív felé tartott?
Ha nem, akkor lesd meg újraDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
30z.Samu
félisten
Hibázott Hamilton, de ezt el is ismerte... ellentétben Massával, aki szépen megmagyarázta ahelyett, hogy elismerje hogy hibázott. (Természetesen az előző 2 futamról van szó) Neki a kipörgésgátló hiányzik, de majd megszokja. Hamilton meg csak 2. éve van a forma 1-ben, még nem annyira rutinos pilóta. De ez az én szerény véleményem.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Thrawn
félisten
válasz Motion_Blur #13881 üzenetére
Persze, Coulthard is hagyott Button-nak
Hamilton hiába tekerte a kormányt jobbra, Alonso is arra fordult. El kellett volna vennie a gázt...Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
hunnylander
őstag
Nem magyaráztam ki. Hamilton számíthatott volna rá, és jobban kellett volna vigyáznia, főleg Alonsoval, de akkor is Alonso és a Renault viselkedése is belejátszott az esetbe. Meg a hídszárny is lerepült, az is rontotta a McLaren kezeltőségét és megváltoztatta a viselkedését. Néha csak nüanszokon múlik egy baleset vagy rossz manőver.
Ha téged boldogá tesz, hogy leírhatod Hamiltont, tedd meg. Idén még csak egy rossz versenye volt, amiért ő okolható.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz GC-EvElyN- #13877 üzenetére
És vannak nők, akik nem tudják felfogni, hogy egy férfi másként gondolkodik és viselkedik, mint egy nő.
www.HunnyF1.com
-
vagamo
őstag
De azt se felejtsétek el, hogy Hamminak az óráról a felső légterelő, már előtte leesett, ezér valószínűleg az autó alulkormányzott lett! Lehet, hogy kitudta volna kerülni Alonsot, ha minden rendben van az autóval!
A videó elejét figyeljétek!Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Motion_Blur
félisten
válasz vagamo #13885 üzenetére
"Lehet, hogy kitudta volna kerülni Alonsot, ha minden rendben van az autóval!
"Na erre vártam
Hamilton:
"Katasztrofális verseny volt. Rosszul teljesítettem és cserben hagytam a csapatomat. Egy profi egy rossz rajt után összeszedi magát és a pontszerzésre törekszik. Ez most nem sikerült. Miután összeütköztem Fernandoval annyi volt a versenyemnek. Versenybaleset volt, de úgy gondolom, hogy csak magamat hibáztathatom."
-
Thrawn
félisten
válasz Motion_Blur #13886 üzenetére
Ízlik a gumicsont?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
JJános
addikt
válasz GC-EvElyN- #13877 üzenetére
Azt feltételezed, hogy a nők egyenjogúak a férfiakkal.
Ezt kikérem magamnak.
A nők ne legyenek egyenrangúak, a nőknek más szerepük van.
Másképp gondolkodnak, másképp kezelik a stresszhelyzetet, és ezer más dolog van még, amiben eltérnek. Alkati, .....
Aki ezt kitalálta, vagyis a feminista mozgalmat, orvoshoz kellett volna vinni.
Természetesen nem vagyok nőgyűlölő, és a női nemnél, csak a női igent szeretem jobban. Szvsz.
Motion_Blur: Igen igazad van. Hamilton hibázott. Én csak azt akartam a mentségére felhozni, hogy mindezt 220 felett tette. Itt másodpercenként 60 métert tesz meg az autó. Ha ismerjük az észlelési időt, ami a legjobbaknál is 0.2 legalább, és ehhez hozzáadjuk a reagálási időt, kijön, hogy kb 30 métert mehetett, amíg eljutott a tettig. Ez itt nem volt elég. Ha a számításom hibás, bocsánatot kérek.
2007-05-06 óta itt!
-
zolynet
veterán
válasz vagamo #13885 üzenetére
meglepődött nemkicsit sztem ... bár ha vmi letörik a kocsimról akkor valszeg tudatában vagyok annak hogy nem bizti h úgy fog a köv kanyarban viselkedni...
JJános: #13889 köszönjük, de ez hogy jön ide? hadjuk ezeket ... forma1 topik
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
aesir
veterán
válasz Motion_Blur #13891 üzenetére
Nem látom értelmét egy 15 éves értelmi szintjére lemenni. A topik színvonala ugyanez.
Van saját életem...
-
Jadro
veterán
Hami hibázott. Elismerte. Ő sem gép, úgyhogy szeritnem nincs mit lovagolni ezen a továbbiakban. Majd idővel megszerzi F1-ben is a megfelelő rutint.
Először én is azt hittem Lonzi volt szenya, de kiderült hogy nem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Zoza24
senior tag
f1hirek.hu érdekesen közelíti meg Hamilton rajtját...
"Hamilton például a rajtot nagyon elszúrta, körülbelül úgy "lőtt ki", mint egy dinnyét szállító négyhengeres IFA a közúti forgalomban."
Forza Italy!
-
hunnylander
őstag
-
7Heads Drago
veterán
válasz hunnylander #13862 üzenetére
1.35-ös körökköl még a safety car sem segített volna. Az előtte lévők jobb időket mentek mint ő.
Szerintem sérült az autó.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Cyberpunk 2077
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest