- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
Régebben rendszeresen tettem fel f1/motogp videókat YouTube-ra. Kaptam is a levelet hamarosan, hogy a videók egy részét törlik mert az f1 association vagy mi bepanaszolta őket.
Ezután pár videót töröltek a többi azóta is fent van az oldalon. Szerintem arról szól az egész, hogy néha random törölgetnek, hogy ne nagyon kötekedjenek velük.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz Motion_Blur #13328 üzenetére
Egy rakás sz@r az egész. Bocsi, hogy ilyen drasztikus vagyok..
Minek kellett ezt így megvariálni? Akkor inkább már a leintés pillanatáig fussák meg a gyors körüket és kész. Vagy lenne a régi rendszer. Így legalább ebből is lesz egy-két bünti majd.
A kiipörgés gátló hiánya + rázókő + homokos pálya + rossz bukótér.
Inkább a bukótéren változtatnának.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Mármint a Hami kicsuszása...
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Bocaa
senior tag
Mikor közvetítik az időmérőt???
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Motion_Blur
félisten
Hami crash onboard eredeti hanggal
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Macka
veterán
Kérlek Titeket,mondjatok egy netes oldalt,ahol élőben közvetítik,mert a köcsög tévészolgáltatónak szombaton kell elk{@&#> a szórást...
-
Rick4
félisten
válasz Oliverda #13346 üzenetére
most nézem az ismétlést, tényleg nem tünik vészesnek, gondolom volt azért ideje lassulni, de nem értem miért nem kavicságy volt ott, az simán megfogta volna még a fal előtt.. azért a gumifalhoz elég jól odacsapta, nem tudni mennyire koppant nagyot. 10kor lesz a 3. szabadedzés, kíváncsi vagyok, kész lett-e a gép az éjjel..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Zoza24
senior tag
ahogy nézem az adatokat majdnem kétszer akkora szél van mint tegnap volt...kíváncsi vagyok mi lesz...
Forza Italy!
-
(Kolombusz)
veterán
Melyik adón lehet nézni tvu-val?
Mert felraktam az ie addont, a wheels csatornához pedig csak connecting és se kép, se hang. -
Pompi
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #13368 üzenetére
Külön programmal próbáld, nekem az addon nem ment. De a Wheels channelen most Nascar megy, nem adják az FP3-at sajnos.
Feel Good Inc.
-
gV
őstag
válasz Motion_Blur #13367 üzenetére
az itv nem adja a FP3at az oldalukon az időmérőt mondják következő live actionnak [link] szal lehet h amit linkeltél majd fog müködni az időmérőkor
-
Motion_Blur
félisten
Hát a Ferrarik nem viszik túlzásba az aktivitást
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
soulcube
aktív tag
válasz Motion_Blur #13373 üzenetére
Massa most van kint a pályán.
-
Rick4
félisten
válasz Motion_Blur #13373 üzenetére
ehhez képest Massa csak futott most egy leggyorsabbat..
Raikkonen +3 sec.. és el is rontja.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
hunnylander
őstag
Sopcast+VLC Player stream, nálam megy csak szaggat mert lassú vezetéknélküli netem van és a Live Timing adatátvitele is bezavar, de egy normális nettel élvezhető.
www.HunnyF1.com
-
soulcube
aktív tag
Most pedig Kimi van soron, bár a legutóbbi körét elrontotta.
-
Rick4
félisten
Hami +0.9 Massához képest..
-
Oliverda
félisten
Rosberg megint nagyon jól megy. Remélem a versenyen is tudja majd tartani ezt a tempót.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Motion_Blur
félisten
Elég harmatosak ezek az idők, Kimi 1:30.015-öt ment itt 2 hónapja...
-
soulcube
aktív tag
A két Honda feltámadt.
-
Rick4
félisten
Kubica nagyon jól nyomja...meg is van az első hely, igaz csak 1 tizeddel..Trulli -1.2 sec... a végére jól belehúznek, Rosberg is...Kova 9...
[ Szerkesztve ]
-
Zoza24
senior tag
mindenki kint van már nehéz lesz javítani
Forza Italy!
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #13382 üzenetére
Az csak etetés volt.
Rosberg-nek nagyon fekszik ez a pálya. 2006ban is nagyon jól ment itt.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
soulcube
aktív tag
Az első 3 bement 1'33" alá. Rosberg, Massa, Webber.
-
soulcube
aktív tag
1. Rosberg 1.32.521
2. Massa 1.32.726
3. Webber 1.32.742
4. Trulli 1.32.901
5. Coulthard 1.32.918
6. Nakajima 1.33.020
7. Kubica 1.33.024
8. Piquet 1.33.074
9. Raikkonen 1.33.237
10. Kovalainen 1.33.367[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #13390 üzenetére
Ha te mondod....
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #13325 üzenetére
Értelek,de akkor se hasonlítsa magát össze sennával vagy schumacherrel.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Zoza24
senior tag
tipp időmérőre:
Massa
Raikkonen
KovalainenForza Italy!
-
AMD Power
titán
Már figyelem a német RTL-t.
-
Oliverda
félisten
válasz manutdzoli #13393 üzenetére
Mások hasonlítgatták és nem ő. Olvasgass kicsit mielőtt hülyeségeket írsz.
Rosberg
Massa
Hamilton
Raikkonen
Kovalainen
Trulli
Webber
Glock[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
-
AMD Power
titán
Időmérő tipp.
Kimi
Massa
Lewis
Kova
Webber
Rosberg -
D@ni88
addikt
1. Massa
2. Kimi
3. Kovi
4. Kubica
5. HamiltonMassa sztem tuti első. inkább kimegy kevesebb benzinnel, minthogy Kimi megverje időmérőn.. meg amúgy is jobban muzsikál Massa 1 körön. Kimi meg 70körön
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest