Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Ehhez csak annyit fűznék hozzá (a mondókád végén leirt pár sorhoz), hogy látom nem ismered a cart sorozatot, mert ha igen akkor tudhatnád, hogy kicsit keményebb, mint a forma1 és veszélyesebb is.
Montoya nem állandóan hajtogatja azt, hogy Schumi másolja a beállításokat, hanem egyszer tette ezt a kijelentést, amit nem cáfolt meg akkor senki, mert csak 1 futamra vonatkozott.
Schumit tisztelem, mert pontos, higgadt agilis és jó pilóta.
Látod Én pl Montoya drukker vagyok (mellette persze BMW-s, fogom is a fejem mi lesz jövőre), de attól még nem szidok senkit.
Sztem ez a fajta elvakult rajongás vezet a botrányokhoz, mint ami itt folyik. Nem értelmes vita, hanem csak egymás és a versenyzők szidalmazása.
Észérvekkel tud valaki szolgálni vagy csak egymás szülőzése van hátra:F?
PS: Ez nem csak Neked szólt, hanem az összes ''flémelő'' hozzászólónak.
Szerintem pont ezért nem ir ide annyi ember, mert nincs kedve felesleges és értelmetlen vitákba bocsátkozni. (beleértve engem is)
Aktív témák
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest