- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- iPhone topik
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Persze ez igaz Willneuvere is bekrült a F1be megkapta az akkor létező legjobb autót persze hogy világbajnok lett aztán amikor már kellett volna kis plusz hogy a kocsiból ki tudja hozni a maximumot szerzett 20 pontot 4év alatt!!
Egxébként a Ferrari tavalyi ''''gyengébb'''' szerepléséért szerintem 1értelműen a Bridgestone tehető felelőssé! Valjuk be azok a tavalyi B. gumik tényleg nagyon szarok voltak!!
De ezért én is fel vagyok háborodva hogy miért mindíg a Ferrarit teszik felelőssé hogy nyernek! Költségvetésük ugyanakkora vagy kissebb mint a vetélytársaiké, a legjobb tervezőmérnök nem náluk van (Mclarennél Adrian Newey; Toyotánál a Gascoine nem tudom hogy kell írni). 1 dologban van több a Ferrarinál, pilótából!! (tudásra értem) Nem tilos mindenki építhet versenyképes autót de valahogy az utóbbi időben nem jön össze!!Vajon miért??? A nagy német autógyáraknak sem tilos jó motort építeni ami legalább 1 hétvégét kibír!!
Aktív témák
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- Acer Predator Helios Neo - I9 ,1TB, RTX4060 8GB, 64GB !!!
- Gigabyte G5 KC (RTX 3060, 16GB RAM, 144Hz)
- Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync Edition - komplett vízhűtés
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest