Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Bosszantó, számomra ismeretlen forrású hibajelenséget tapasztaltam Foobarral történő zenehallgatás során, abban bízok, hogy ti rögtön tudni fogjátok a megoldást.
Az történik, hogy ha huzamosabb ideig hallgatok az 1.3.17-es verzióval zenét, majd más alkalmazást indítok el, legyen akár Youtube, Spotify vagy VLC player, akkor nincs hang, csak az újraindítás segít. Az utóbbi időben csupán a Foobart és az oprendszert frissítettem, ASIO kimenetet használok.
Win10 az operációs rendszer (verzió: 1709, bulildszám: 16299.192)
Előre is köszönöm a segítséget! -
Engineer086
Modder
válasz
Fandango
üzenetére
A történethez hozzátartozik, hogy azért húztam újra a Wint, mert a DAC, amit vettem, nem működött és abban bíztam, hogy tiszta lappal indulva megjavul a dolog. A hipotézis nem működött, a DAC kikerült a rendszerből, a hangkártya visszatért. Minden meghajtóprogram, ami a DAC-hoz kapcsolódott le lett gyalulva a gépről.
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Végső elkeseredésemben hozzátok fordulok a problémámmal. Nemrég volt egy Win10 újratelepítés a gépemen. Annak rendje és módja szerint feltelepítettem a a Foobar legújabb verzióját, valamint az ASIO drivert, beállítottam mindent, ahogy korábban is, de ezúttal a 88200 Hz Sample rate-es FLAC fájlokat nem hajlandó lejátszani, bármit állítok be, ezt írja ki:
"Unrecoverable playback error: Sample rate of 88200 Hz not supported by this device" Hangkártyaként egy Xonar DS-t használok.
Van tippetek arra, hogy mi okozhatja ezt a hibát? Sajnos én nem értek annyira hozzá, hogy magamtól rájöjjek a hiba forrására.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest