Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
Akelaus
senior tag
Hello!
Azt megkérdezhetem nálad mitől néz így ki a Foobar? Nálam ilyen, bár nem állítottam szét, még:
Amire még szeretnék választ kapni, hogy tudom elérni azt hogy egy adott mappára jobb egérrel kattintva ott legyen a lejátszá Foobar2000-el, vagy a hozzáadás a Foobar2000 lejátszási listájához? Ez az alapértelmezett zenelejátszó a win10-alatt most.Köszi!
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Autosave & Autobackup Ez szerintem mindenkinek kötelező. Sokszor jól jön, jöhet, ha belepiszkálsz és később valami nem müködik rendesen, de már nem emlékszel, hogy mit változtattál meg.
-
Fandango
veterán
Ez leginkább tőled függ, hogy mit akarsz használni.
Ha mégis kellene valamit ajánlani akkor ASIO vagy WASAPI plugin (win 10 alatt már nem feltétlen szükséges, de ez megint egyéni preferencia kérdése)
Ha van DSD képes erősítőd akkor ahhoz is kell plugin, de lehet hogy neked kell Resampler (ebből a SoX ajánlott), én használok Discogs Taggert például.
Ha akarod látni a dalok szövegét akkor kell Lyrics Show Panel, de van ezer más ami lehet neked kell, nekem nem.
Nézd át a foobar oldalán a components listát és válaszd ki mire van szükséged.Kékes525 használ kismillió plugint, ő tud még biztosan segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest