Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
Akelaus
senior tag
Hello!
Azt megkérdezhetem nálad mitől néz így ki a Foobar? Nálam ilyen, bár nem állítottam szét, még:
Amire még szeretnék választ kapni, hogy tudom elérni azt hogy egy adott mappára jobb egérrel kattintva ott legyen a lejátszá Foobar2000-el, vagy a hozzáadás a Foobar2000 lejátszási listájához? Ez az alapértelmezett zenelejátszó a win10-alatt most.Köszi!
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Autosave & Autobackup Ez szerintem mindenkinek kötelező. Sokszor jól jön, jöhet, ha belepiszkálsz és később valami nem müködik rendesen, de már nem emlékszel, hogy mit változtattál meg.
-
Fandango
veterán
Ez leginkább tőled függ, hogy mit akarsz használni.
Ha mégis kellene valamit ajánlani akkor ASIO vagy WASAPI plugin (win 10 alatt már nem feltétlen szükséges, de ez megint egyéni preferencia kérdése)
Ha van DSD képes erősítőd akkor ahhoz is kell plugin, de lehet hogy neked kell Resampler (ebből a SoX ajánlott), én használok Discogs Taggert például.
Ha akarod látni a dalok szövegét akkor kell Lyrics Show Panel, de van ezer más ami lehet neked kell, nekem nem.
Nézd át a foobar oldalán a components listát és válaszd ki mire van szükséged.Kékes525 használ kismillió plugint, ő tud még biztosan segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android játékok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Haditechnika, harcászat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest