- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Azért a windows 10-nél egy apró dolog az RTM mellett szólt, nekem szükségesem van a .NET 3.5-re és annak a bekapcsolása a programok és szolgáltatásokon belül pikk-pakk megvan de még az Insideres build-nél csak úgy tudtam bekapcsolni ha visszadugtam a windows 10-es telepítőt tartalmazó pendrive-ot és parancssorba gépeltem be egy adott szöveget azért ez anno nem esett jó de tény, hogy fölösleges várni a csodát. BÁR egy programnál amit tegyük fel windows-ra írnak ott általában nincs gond ha a legfrissebbet használja az ember de fordítva már lehet gond azaz ha izibe feltelepíted a legfrissebb build-et a windows 10-ből és tegyük fel telepítesz rá egy olyan általános programot - pl. VLC, Foobar, Total Commander stb. - ami még nincs felkészítve a legfrissebb windows 10 buildre NA ott lehet gond, és itt nem is a windows olyan hibáiról beszélek amit a saját patch keddjük megold hanem az adott program hibáját amit remélhetőleg egy későbbi buildbe orvosolnak.
Nyugi, én inkább egyfajta költő kérdésnek fogalmaztam meg az előző hozzászólásomat.
-
törölt tag
-
Fandango
veterán
Wasapinál exclusive módban megy a lejátszás, tehát amíg a foobar használja a hangkeltő eszközt addig más nem fér hozzá, ezért nincs hang a játék alatt.
A stream format error-nál a hangkeltő eszköz nem támogatja az adott formátumot, egy resampler pluginnel (SoX Resampler) próbáld meg a 8000Hz-et felkonvertálni 44100 vagy 48000 Hz-re. -
Kékes525
félisten
Ahová beteszed. Épp ez is a jó ebben, mert mint írtam a Layout Editing Mode-al (megnyomva) könnyen szerkeszthető. Lent a fülek tetszés szerint cserélhetők, törölhetők és bővíthetők. Itt valamikor ott volt az albumlista is. Pár másodperc alatt a fülek bármelyikére, vagy újnak beszúrva betehető. Fent a gyors gombok is tetszés szerint bővíthetők, törölhetők, cserélhetők. Mivel olyan theme nem létezik, ami mindenkinek tetszik, csak az a jó általános theme, ami könnyen szerkeszthető. A tiéden alig van információ.
Az albumlistát azért vettem ki, mert nekem egyszerűbb a Far Managerrel, manuálisan böngészni és csak ráklikkelek a kívánt albumra, vagy számra. -
huberpe
aktív tag
igen ezzel tisztában vagyok. próbáltam már az alaplapin kívül egy xonarral és egy sb live-al is. több lan és vga driverrel is. az eredmény mindig ua volt. 2 ismerősömnél totál más konfigokon (intel vs amd) is ugyanez a baj.
arról már ne is beszéljünk, hogy a foobar is ment mindenféle variációban (wasapi,ds). -
TRob1
veterán
ui: Jah, és töröld az utorrentet (ha van), legalább pár teszt erejéig. Mert állítólag az is okozott többeknél ilyen gondot.
Tehát kvára nem a win10 hibája - mint több mindenkinél kiderült -, csak a sok szemété amit felteszel/feltesztek/felteszünk. (szemét=elbaxott driverek, xarul megírt appok...)ui2: Te kva élet... most olvasom, valakinél a fosch avast okozott ilyesmit:
"LatencyMon-al megvizsgáltam a problémát. Kimutatta, hogy nekem a hálózati driverrel van problémám (Hálókártyám driver-e: Xeno7x64.sys). Ettől én még nem lettem okosabb. Hosszas netes fórum olvasás és próbák után ráleltem a hibára: az Avast tűzfala volt a hunyó. A tűzfal sima kikapcsolása nem volt elég ahhoz, hogy ne legyen magas a DPC Latency. A megoldást az Avast tűzfal nélküli feltelepítése jelentette." - dirtywindows.hu
Tehát bőven akadnak gondok a progikkal is. (És az Asus hangkarikkal is)
-
Archttila
veterán
Nagyon szépen köszönöm!
Nem tudom pedig csak ennyit kérdeztem:
Otthonra szeretnek egy DS116 synot az alábbi 3 dologra:
1,) torrentek létöltésé PC-n NAS-ra közvetlenül qbittorrent-tel.
2,) BluRay REMUX filmek lejátszása MPC-HC-n TV-n. (madVR, 24p és barátai szóval ilyen beépített csodák nem játszanak)
3,) foobar2000 FLAC albumaim lejátszásaennyi
-
kingabo
őstag
Ha ez is úgy műxik, mint a többi, akkor pl így:
Preferences / Display / Default User interface: itt a bal oldali gombok alá tegyél pipát az "Enable layout editing mode"-hoz. Ezután jobb klikk az alsó részen: "Replace UI element", válaszd ki a "Splitter (left/right)"-ot, majd simán klikk a jobb oldali üres részre és válaszd ki a beépülőt.
Végül vedd ki a pipát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Warblade
- Filmvilág
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest