Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Ne haragudj, de ez mellénagyarázás. Az alacsony sóbevitel akkor okozna alacsony vérnyomást, ha a nátrium lenne a fő szabályzója a vérnyomásnak... Teljesen más az, hogy hat rá vagy épp az a fő mozgatórugója... A tartós alacsony nátrium bevitel egyébként szintén magas vérnyomást eredményez, de délután/este.
Érdekes módon pl nekem is magas volt a vérnyomásom, de most már 100-110/60-70 reggelente, napi 100-200mg koffeint kell fogyasztanom, hogy normál maradjon a vérnyomáscsökkentővel (ace blokkoló miatt muszáj szednem).
És a ch bevitelem érdekesmód 200g körül van, sőt... Toltan 350et is .. semmit nem nyúlt hozzá a vérnyomáshoz... Tudod miért? Mert nem a ch számít... Hanem az, h a zsigeri zsírom 11ről lement 8ra pár hónap alatt... És nem fojtja meg a belső szerveimet...Szóval én értem, hogy keto miatt nálad a "magas" ch az ellenségkép, de hidd el, ez csak közvetve hat, lásd fentebb részletezve
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Casio G-Shock Nano DWN-5600 ring watch
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest