- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Athanáz9 #8595 üzenetére
...folytatás:
Rég repültem már ezt az útvonalat, akkor viszont ez volt az útvonalam:
PUSTA UY552 VEBAL UL196 SPL UL5 VELIMEz most kívülállóként lehet nem mond sokat, de ide bemásolva (Departure: LHBP, Arrival: LIRF) szépen kirajzolja azt az útvonalat, amerre általában a Maléveket is látni lehet.
Illetve vannak virtuális radarok, pl a flightradar24.com
Itt jobb fent van keresés, ahova ha beütöd a járat számát (pl. MAH400), akkor vissza lehet nézni, hogy az utolsó pár alkalommal merre repült. De az sem rossz, hogyha ráközelítesz Fumicinóra, és nézed a leszálló forgalmat.Persze azt nem garantálja senki, hogy az lesz az aktív pálya (16L) - de egyébkét az esetek nagy részében az (széltől függ) - viszont ha szerencséd van, akkor láthatod, hogy minden gép kb pont ugyan úgy közelíti meg a végső megközelítési egyenest (persze ki merről jön). Esetleg ha érdekel, itt találtam térképet a reptérről: [link]
A város pedig, ahol elérik az olasz partokat (feltételezve, hogy a fenti útvonalat repülik, és nem kapnak rövidített útvonalat az irányítóktól): Perscara (PES waypoint)
No, kicsit flightsim-es lett a post, dehát ez egy ilyen topik.
-
Korcsii
őstag
válasz
Athanáz9 #8595 üzenetére
Igazából tőlünk általában majdnem pontosan keletről közelítik meg rómát, majd fordulnak a megfelelő pálya irányába - általában északnak, hogy az említett tónál visszafordulva leszálljanak a 16L pályán.
Google LIRF chart approach... nekem most lépnem kell, ha nem felejtem el (vagy meg nem előznek - nyugodtan tegyék!) akkor majd éjjel bővebben...
-
Geryson
addikt
válasz
Athanáz9 #7421 üzenetére
Hát ez akkor tényleg egy szép vásárlás volt. Már csak azért is, mert az A4-nél 25.000 Ft egy OEM HUN Win7, a páromnak is ott vettem.
Mindegy, ha már így történt, akkor csak csatlakozni tudom Gizmo kollégához, csak az FS9-et rakd fel, mert annak elég lesz a 3 giga nagyjából és mint ahogy sokszor el is hangzik, elég jó kinézetre, jó kiegészítők vannak hozzá, szóval repülhető és tökéletes az FPS.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Athanáz9 #7421 üzenetére
Ez ami történt veled, jó nagy szívás és némi tiszta, ábrándos szemű, gyermeki naivitást feltételez részedről a kérdésben.
Nem tudom, én amiért kiadok 60 ezer Ft-ot, azt eléggé meg szoktam nézni,hogy mi is, bár nem vagyok egy garasfucker, csak azért mégis..
Mindenesetre annyit tanácsolok, hogy ha FSX-et akarsz, akkor gyorsan elfelejted a 32 bitet, mert csak negatív tapasztalatod lesz, abból viszont sok. Későbbiekben pedig jópár sokk. Ha nem repülni szeretnél, hanem inkább elmélyedni az FS fájljai között kétségbeesetten tweakelve, akkor felrakod 32 bitre az FSX-et, amúgy erősen a "nemkéne" kategória. Ha relatíve normális kinézetet kívánva , sok-sok add-on, rex, ase, stb.. -t használva mégis megteszed a 32 bitre telepítést, akkor számtalan OOM, CTD lesz a barátod, ráadásul Fatal rokona az error klánból is sűrűn meg fog látogatni.
FS9-cel kapcsolatban nem tudom az mennyire kényes a ramra, mert nem mélyedtem el benne, de úgy tudom, akik komolyabban használják, szintén 64 bites rendszeren futtatják. Ha nem így van, majd kijavítanak.
Tehát gondolkoznék egy 64 bites win7 Ultimate-n. természetesen, nem a saturnból, hanem mondjuk DAZ konyhájából,ezt értsd ahogy gondolod..
Nem piszkálni akarlak, pláne nem, ha már trükkbe estél, de hidd el, nem lesz sok értelme 2011-ben, amikor már ennyi memzabáló add-on és részletes, kidolgozott, de harverigényes repülőgép beszerezhető hozzá, 32 biten repülőszimulátort futtatnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gmail
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest