Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
afterwhite09
üzenetére
A két darab monitort milyen megosztásban szeretnéd használni, mert ha kiterjesztésként, akkor lesz egy baromi zavaró kávád középen...
A konfig szerintem tökéletes, és nem kell a TI, nem hoz annyit, amennyivel többe kerül. Azt hiszem 4k-val nem fogod tudni full beállítások mellett használni. Én három monitoron repülök, az csak 3840x1024, és most jutottam el oda konfiggal, hogy elég neki minden (ja, igen P3D nem FSX vagy X-Plane). Inkább válasz valamivel kisebb beálításokat, de legyen meg a smooth érzés.

(#14583) cintula187: Nem nekünk szól, attól még lehet jó. Oh wait...

(#14590) core2: Illetve egy darab 960-nal lenne eselyem 2 FHD monitoron tolni a jatekot vagy ahhoz ajanlott az SLI?
Beállítás és programfüggő. Egyáltalán mit szeretnél használni, FSX-et FSX-SE-t vagy P3D-t?
(#14592) Kbhont: Pöttyet magas lett, de egyébként nagyon szép leszállás.
Nem lehet, hogy későn kaptad el a siklót, és utána nagyot kellett korigálni? Még néhány észrevétel (ha nem veszed zokon), csak azért mert te is fanatikus vagy. Flaps 40 nagyon indokolt, pláne ha nehéz a gép, tudomásom szerint autobrake 2 alatt nem szokás landolni a 26-oson, nem tekerted be a helyes HDG és GA értékeket a roboton, speedbrake nem aktív, APP mód miért aktív a roboton, ha kézzel repülsz? Még egyszer bocsánat én ilyen hülye vagyok minden szart észreveszek, de az is lehet, hogy a reply miatt zavarodtam össze. 
(#14596) sqpp: Az a scenery ez: [link] 60 FPS-sel vette fel, és fényelte. Nem volt egyéb mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Magyarországon elsőként: ÖRÖK GARANCIÁS iPhone kijelzőcsere
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB+Gyári használt Wireless Headset
- Szép állapotú PlayStation 5 DualSense Edge
- RGH-ás Slim Fekete Xbox360 500Gb+1db joy+Kinect+Játékok!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4080 12gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lehet, hogy későn kaptad el a siklót, és utána nagyot kellett korigálni? Még néhány észrevétel (ha nem veszed zokon), csak azért mert te is fanatikus vagy. Flaps 40 nagyon indokolt, pláne ha nehéz a gép, tudomásom szerint autobrake 2 alatt nem szokás landolni a 26-oson, nem tekerted be a helyes HDG és GA értékeket a roboton, speedbrake nem aktív, APP mód miért aktív a roboton, ha kézzel repülsz? Még egyszer bocsánat én ilyen hülye vagyok minden szart észreveszek, de az is lehet, hogy a reply miatt zavarodtam össze.