- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Mesterek, sztorizom egy kicsit.
Tegnap Fokvárosban szálltunk le Korcsiival és nagyon el voltam keseredve, mert mint írtam is a grafika gond csak úgy oldódott meg, hogy visszatekertem az időt (de így viszont tényleg megoldódott) és amiatt is, hogy nagyon alacsony 20 körüli volt az FPS-em egy gagyi default reptéren közepes beállításokkal.
Kipróbáltam az AVSIM-en javasolt tweaket, amit kimondottan sok memória esetén és 64 bites oprendszernél javasolnak:
[GRAPHICS]
HIGHMEMFIX=1Valaki írja, hogy nincs FPS növekedés, csak jobb a memóriakihasználtság, hát nem tudom. Tény, hogy feltettem, az FPS-em ugyan ott 30 és 50 közé ugrott fel.
Ma hazajöttem, de visszaraktam a gépet a gyári 2.67 Ghz-ról egy gyenge ki 3.8-ra. Az FPS-em felugrott 70-80 közé és a legjobb, hogy valamit okozott a "highmemfix", mert nem omlott össze a grafikám és 11 óra 20 perc után kézzel szálltam le Luxemburgban az imént. Természetesen nyomom tovább a teszteket, de lehet megoldódott a grafikai dolog ezzel a sz@r beállítással? Ja, mondanom sem kell, hogy a grafikát azonnal felnyomtam dense-re és így volt ez az FPS-em. Ami tuti, hogy a húzás viszont csodákat művel, ezt anno is mindig így gondoltam.
Viszont egy érdekesség, Korcsiinak ezt is mondtam még az éjjel. Luxemburgban leesett az FPS-em nem sokkal 10 fölé, még pont le tudtam szállni. Nyomtam egy fullscreen-t, visszaléptem és máris 20. Tegnap Fokvárosban teszteltem 20 és 50 körüli értékeket kaptam. Mintha valamit beszedne a gép a memóriába és ezzel kipucolnád. Nem hinném el, ha nem tapasztaltam volna. Valakinek ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest