Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

Mesterek, sztorizom egy kicsit.

Tegnap Fokvárosban szálltunk le Korcsiival és nagyon el voltam keseredve, mert mint írtam is a grafika gond csak úgy oldódott meg, hogy visszatekertem az időt (de így viszont tényleg megoldódott) és amiatt is, hogy nagyon alacsony 20 körüli volt az FPS-em egy gagyi default reptéren közepes beállításokkal.

Kipróbáltam az AVSIM-en javasolt tweaket, amit kimondottan sok memória esetén és 64 bites oprendszernél javasolnak:

[GRAPHICS]
    HIGHMEMFIX=1

Valaki írja, hogy nincs FPS növekedés, csak jobb a memóriakihasználtság, hát nem tudom. Tény, hogy feltettem, az FPS-em ugyan ott 30 és 50 közé ugrott fel.

Ma hazajöttem, de visszaraktam a gépet a gyári 2.67 Ghz-ról egy gyenge ki 3.8-ra. Az FPS-em felugrott 70-80 közé és a legjobb, hogy valamit okozott a "highmemfix", mert nem omlott össze a grafikám és 11 óra 20 perc után kézzel szálltam le Luxemburgban az imént. Természetesen nyomom tovább a teszteket, de lehet megoldódott a grafikai dolog ezzel a sz@r beállítással? Ja, mondanom sem kell, hogy a grafikát azonnal felnyomtam dense-re és így volt ez az FPS-em. Ami tuti, hogy a húzás viszont csodákat művel, ezt anno is mindig így gondoltam.

Viszont egy érdekesség, Korcsiinak ezt is mondtam még az éjjel. Luxemburgban leesett az FPS-em nem sokkal 10 fölé, még pont le tudtam szállni. Nyomtam egy fullscreen-t, visszaléptem és máris 20. Tegnap Fokvárosban teszteltem 20 és 50 körüli értékeket kaptam. Mintha valamit beszedne a gép a memóriába és ezzel kipucolnád. Nem hinném el, ha nem tapasztaltam volna. Valakinek ezzel tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák