- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ez nem pro-ság kérddése, mert annak a közelében sem járok, inkább harácsolás tárgya.

Gyakorlatilag az összes payware jet amit kitaláltak FSX-re, PMDG Level-D, Aerosim, Wilco, Aerosoft, összes Overland boeing és airbus, irdatlan mennyiségű liveryvel, fs9-ből átkókányolt jetek, mint pl PMDG 737NG (kalandos repülésekhez).
rengeteg free jet, thomas ruth gépei mind, sok-sok opensky, helikopter hegyek, sok kisgép ami profi, a teljesség igénye nélkül.
Sceneryben ORBX szinte összes, sok déltengeri sziget, GEX eur, Usa, fent van az Africa landclass is, az összes európai és usa reptér, amit összevakartam, Kai-Tak naná, kedvenc
nem tudom felsorolni most így, de sok, kiegészítők, mindenféle ground biszbaszok, plusz épületek a le nem fedett helyeken, stb.. speckós reptéri fények, meg mindenféle csilivili szar amitől kiájulok amikor nézem 0 fps- sel ahogy diázik.
Aes, Ase, Rex full, EditVoicepack, FSCommander, FSPassengers, FDC live cockpit, és mindenféle egyéb rettenet ami nem jut eszembe. Ja, meg baromi sok ai-gépFatal: volt ez 280-300 giga is a régi, amíg ki nem feküdt a rokonod folyamatos megjelenésével. Nem olyan régen raktam újra és ennyinél untam meg, így most csak ekkora.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- iPhone topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- Acer Predator Helios Neo - I9 ,1TB, RTX4060 8GB, 64GB !!!
- Gigabyte G5 KC (RTX 3060, 16GB RAM, 144Hz)
- Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync Edition - komplett vízhűtés
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aes, Ase, Rex full, EditVoicepack, FSCommander, FSPassengers, FDC live cockpit, és mindenféle egyéb rettenet ami nem jut eszembe. Ja, meg baromi sok ai-gép