- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iOS alkalmazások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ez nem pro-ság kérddése, mert annak a közelében sem járok, inkább harácsolás tárgya.

Gyakorlatilag az összes payware jet amit kitaláltak FSX-re, PMDG Level-D, Aerosim, Wilco, Aerosoft, összes Overland boeing és airbus, irdatlan mennyiségű liveryvel, fs9-ből átkókányolt jetek, mint pl PMDG 737NG (kalandos repülésekhez).
rengeteg free jet, thomas ruth gépei mind, sok-sok opensky, helikopter hegyek, sok kisgép ami profi, a teljesség igénye nélkül.
Sceneryben ORBX szinte összes, sok déltengeri sziget, GEX eur, Usa, fent van az Africa landclass is, az összes európai és usa reptér, amit összevakartam, Kai-Tak naná, kedvenc
nem tudom felsorolni most így, de sok, kiegészítők, mindenféle ground biszbaszok, plusz épületek a le nem fedett helyeken, stb.. speckós reptéri fények, meg mindenféle csilivili szar amitől kiájulok amikor nézem 0 fps- sel ahogy diázik.
Aes, Ase, Rex full, EditVoicepack, FSCommander, FSPassengers, FDC live cockpit, és mindenféle egyéb rettenet ami nem jut eszembe. Ja, meg baromi sok ai-gépFatal: volt ez 280-300 giga is a régi, amíg ki nem feküdt a rokonod folyamatos megjelenésével. Nem olyan régen raktam újra és ennyinél untam meg, így most csak ekkora.

Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Formula-1
- Spórolós topik
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aes, Ase, Rex full, EditVoicepack, FSCommander, FSPassengers, FDC live cockpit, és mindenféle egyéb rettenet ami nem jut eszembe. Ja, meg baromi sok ai-gép