- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
Korcsii
üzenetére
Sajnos nincs meg a flight plan, mert próbálgattam az útvonalat és felülírtam. Ferihegy-Zágráb volt az útvonal, low-level IFR volt egyébként és Daher TBM 930-el repkedtem.
Legközelebb majd figyelem akkor ha ilyen van és igyekszem pontos adatokat gyűjteni, mert szeretném megérteni.
Ugyanezt a kört megtettem utána High-level IFR módban. Az utat simbriefben kreáltam, majd betöltöttem FS-be és ott még mókoltam a felszállási és leszállási pályákkal (nem tudom ezt hogy hívják szépen) illetve az approach patternekkel. Ez lett belőle: [link]
Azt hiszem itt is volt kis ATC korrekció egyszer felfelé, de utána mondta hogy térjek vissza az eredeti tervhez és azon repüljek. Ez így tetszett.

Eddig kikapcsolt traffic mellett próbálkoztam, de ennél pl már be volt kapcslva és találkoztam gépekkel.
wollnerd: Ez a kistérkép amit használsz egy mod? Honnan beszerezhető? Szebb és informálisabb mint az eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest