- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
Korcsii
üzenetére
Sajnos nincs meg a flight plan, mert próbálgattam az útvonalat és felülírtam. Ferihegy-Zágráb volt az útvonal, low-level IFR volt egyébként és Daher TBM 930-el repkedtem.
Legközelebb majd figyelem akkor ha ilyen van és igyekszem pontos adatokat gyűjteni, mert szeretném megérteni.
Ugyanezt a kört megtettem utána High-level IFR módban. Az utat simbriefben kreáltam, majd betöltöttem FS-be és ott még mókoltam a felszállási és leszállási pályákkal (nem tudom ezt hogy hívják szépen) illetve az approach patternekkel. Ez lett belőle: [link]
Azt hiszem itt is volt kis ATC korrekció egyszer felfelé, de utána mondta hogy térjek vissza az eredeti tervhez és azon repüljek. Ez így tetszett.

Eddig kikapcsolt traffic mellett próbálkoztam, de ennél pl már be volt kapcslva és találkoztam gépekkel.
wollnerd: Ez a kistérkép amit használsz egy mod? Honnan beszerezhető? Szebb és informálisabb mint az eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- EA Sports WRC '23
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest