Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Néhány év kihagyás után ismételten vissza szeretnék térni az FSX világába heti néhány óra erejéig (szóval nem hardcore szinten
). Amikor még korábban felhagytam vele volt néhány jól bevált kiegészítő, amit használtam. Repterek tekintetében Aerosoft Budapest, Innsbruck, LHSimulations LHPR, LHSM volt használtban. Gépek tekintetében olyan nagyon nagy vassal nem repülgettem komolyan, a legnagyobb gép a 737 volt (ezen még az útvonalrepülés ment). 737-ből a PMDG félét használtam, kisgépekből Carenado gépei fordultak elő leginkább, illetve még a Flight One PC-12-vel repültem sokat.
A kérdésem a következő lenne. Jelenleg milyen kiegészítőket ajánlotok (repterek, domborzat, landscape, gépek (kisgépek, turboprop, turbojet)), milyen ajánlott újdonságok jelentek meg az utóbbi időben? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Konteó topic
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Powerbank topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- Használt Zealot S79 hordozható bluetooth hangfal fekete / 12 hó jótállás
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Amikor még korábban felhagytam vele volt néhány jól bevált kiegészítő, amit használtam. Repterek tekintetében Aerosoft Budapest, Innsbruck, LHSimulations LHPR, LHSM volt használtban. Gépek tekintetében olyan nagyon nagy vassal nem repülgettem komolyan, a legnagyobb gép a 737 volt (ezen még az útvonalrepülés ment). 737-ből a PMDG félét használtam, kisgépekből Carenado gépei fordultak elő leginkább, illetve még a Flight One PC-12-vel repültem sokat.