- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
válasz
BenkoG
üzenetére
Igen, ezt próbáltam érzékeltetni a bevezetőben, csak gondolom akkor az a része nem jött át kellőképpen, hogy azért ezt én nem nevezném Bibliának olyan értelemben, hogy ezt, és csakis ezt lehet követni annak érdekében, hogy egy használható FSX-et kapjunk. Frappánsak az eredetiben a Bibliára hasonlító tartalmak, én ezt nem éreztem annyira magaménak és jogosnak sem, hogy beleírjam a fordításba. A tartalmát, szakmaiságát, igazságtartalmát tekintve már egy kicsit azért közelebb áll ahhoz, hogy Biblia legyen. De gondolom, hogy azért mindenki meg tudja ítélni azt, hogy mit engedhet meg magának anyagilag a leírtakból. Ez ugyanúgy egy nézet, egy javaslat, mint itt bárki másé aki posztol ide a fórumba, csak éppen egy informatikában erősen jártas illetőtől származik (erősen megkérdőjelezhető stílusban), ami abszolút nem jelenti azt, hogy bárki számára erősen ajánlott legyen a szó szerinti követése. Itt most elsősorban persze a hardveres részre gondolok. A szoftveres részéről én is most olvastam először, éppen ezért írtam bele, hogy nem tudok a leírtakért felelősséget vállalni, meglátjuk mit hoz a konyhára, remélem még idén lesz lehetőségem kipróbálni.
A babázásról lemaradtam, akkor így utólag gratulálok és sok boldogságot kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Klaus Duran: RCS
- Gumi és felni topik
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest