Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
válasz
BenkoG
üzenetére
Igen, ezt próbáltam érzékeltetni a bevezetőben, csak gondolom akkor az a része nem jött át kellőképpen, hogy azért ezt én nem nevezném Bibliának olyan értelemben, hogy ezt, és csakis ezt lehet követni annak érdekében, hogy egy használható FSX-et kapjunk. Frappánsak az eredetiben a Bibliára hasonlító tartalmak, én ezt nem éreztem annyira magaménak és jogosnak sem, hogy beleírjam a fordításba. A tartalmát, szakmaiságát, igazságtartalmát tekintve már egy kicsit azért közelebb áll ahhoz, hogy Biblia legyen. De gondolom, hogy azért mindenki meg tudja ítélni azt, hogy mit engedhet meg magának anyagilag a leírtakból. Ez ugyanúgy egy nézet, egy javaslat, mint itt bárki másé aki posztol ide a fórumba, csak éppen egy informatikában erősen jártas illetőtől származik (erősen megkérdőjelezhető stílusban), ami abszolút nem jelenti azt, hogy bárki számára erősen ajánlott legyen a szó szerinti követése. Itt most elsősorban persze a hardveres részre gondolok. A szoftveres részéről én is most olvastam először, éppen ezért írtam bele, hogy nem tudok a leírtakért felelősséget vállalni, meglátjuk mit hoz a konyhára, remélem még idén lesz lehetőségem kipróbálni.
A babázásról lemaradtam, akkor így utólag gratulálok és sok boldogságot kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest