Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
HIJ
őstag
Üdv!
Van nekem egy régebbi MSI EX610 -es laptomom. Úgy gondoltam, hogy teszek bele egy SSD -t, h kicsit gyorsabb legyen, viszont most látom, h a BIOS -ban nincs AHCI kapcsoló. Ez nagy gond? Win7 menne rá...
-
HIJ
őstag
válasz
kungzi
üzenetére
En a minap frissitettem egz vertex3 at. Az OCZ honlajan van egy ISO file amit vagy cd/dvd re vagy pedig egy szinten ott megtalalhato segedprogival egy pendrive ra kell felmasolni es arrol bootolni... Bar nekem nem veszett adatom, gondolom egy ghost isot vagy valamilyen mentest nem art csinalni.
szerk: megeloztek egy kicsit reszletesebb leirassal

-
HIJ
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Az Intel -be van. A biosba meg nem turkálok, mert új a lap és vmi nem stimmel vele. Kikapcsoláskor nem kapcsol ki, csak pörög tovább minden és megpróbál újraindulni. Csak tápkapcsolóval tudom kikapcsolni utána meg minden BIOS beállítás fail safe, szóval majd visszaviszem és utána szórakozok csak a BIOS -al...
-
HIJ
őstag
sziasztok!
Van nekem egy Vertex3 -om, amin 2.15 FW van. Az lenne a kérdésem, hogy van e értelme frissíteni a 2.22 -re. Illetve hogy a legcélszerűbb frissíteni, ugyanis ezen van az OS...
Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest