- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
axlfsi #44621 üzenetére
Ez normális. Szerintem a 45 óra működés négy (három?) napra teljesen rendben van, a bekapcsolva, "pöregteve" töltött itőd mutatja.
A lifetime előrejelzést a samu nem támogatja, de sok értelme nincs is, bármit mond a program, az kb. 0 relevanciával rendelkezik. Egyszerűen fogják a garantált írásmennyiséget, elosztják a már írt adattal, és megszorozzák az idővel. utóbbi kettő tényszám, az első az kb. napbanézés*, a te esetedben kb. 128GB x 5000 = 625 TB tehát a hátralevő futó élettartamod 640.000 / 70 *45 = 411.428 óra, tehát kb. 47 év. Plusz-minusz egy évtized.
*Ezt az is bizonyítja, hogy akik stressztesztelik ezeket az SSD-ket azok arról számoltak be, hogy amikor elérték a gyártó szerinti tropa állapotot, onnantól kezdve még egyszer annyit tudtak rá írni, mint addig összesen.
-
Ueda
senior tag
válasz
axlfsi #44621 üzenetére
Nekem is Samu SSD-m van. 9 hónapja használom és úgy veszem észre, hogy a kondíció egyenletesen csökken a felírt adatmennyiség növekedésével, ami nálam most 1,82 Terabájt. Namost mivel nekem 64 gigás van, nálad szerintem dupla annyi lesz a felírható adatmennyiség flash szinten is. És úgy kalkuláltam, hogy ha évente 10 %-ot csökkenne a kondíció, még akkor is 10 évig tudnám használni, de most így 5 % körül lesz a csökkenés. Persze ez változhat a használattól függően.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest