- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Mobil flották
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Gondwana #11590 üzenetére
Kösz neked és DV-nek is a megerősítést. Elsőre mondjuk jól rácsodálkoztam, de akkor ez van.
. Egy Seagate 7200.10 250 GB-os HDD-ről váltva meg valami eszméletlennek tűnik az egész rendszer (eddig semmilyen SSD-m nem volt), örülök hogy megvettem. Mondjuk utána eléggé csalódás volt odaülni még csak pár percre is a 1.8-as 4200 rpm-es HDD-vel szerelt notim elé, most már abba is kell majd SSD.
-
DV
senior tag
válasz
Gondwana #10670 üzenetére
Intel® 3 Series Express Chipset family, pl. P35, link.
bluobluo
Melyikre gondolsz, hogy draga?
neverless
"Bár nem látom a felsorolásban,hogy ott lenne az ICH9R", ez lesz az: " - Intel(R) ICH9R/DO/DH SATA AHCI Controller", link.
Uzmany
Hogyha veszel egy Intel SSD-t, akkor a jelenlegi rendszeredet at tudod menteni az uj SSD-re vele. Nem kell ujratelepiteni semmit.
-
neverless
tag
válasz
Gondwana #10670 üzenetére
Ez ok, csak írva vagyon, hogy: "The chipset must be using one of the following controllers:"
és ott kéne lennie az ICH9R-nek.Ja és van itt egy letölthető chipset azonosító program is, ami nem indul el nekem, de írja hogy adminként kell indítani. De úgyse megy. Nem mintha nem tudnám milyen csipszetem van, csak gondoltam a program megmondaná hogy "igen, jó a driver", vagy "húzzá innen hülyegyerek"
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged