Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Gondwana
üzenetére
Kösz neked és DV-nek is a megerősítést. Elsőre mondjuk jól rácsodálkoztam, de akkor ez van.
. Egy Seagate 7200.10 250 GB-os HDD-ről váltva meg valami eszméletlennek tűnik az egész rendszer (eddig semmilyen SSD-m nem volt), örülök hogy megvettem. Mondjuk utána eléggé csalódás volt odaülni még csak pár percre is a 1.8-as 4200 rpm-es HDD-vel szerelt notim elé, most már abba is kell majd SSD. 
-
DV
senior tag
válasz
Gondwana
üzenetére
Intel® 3 Series Express Chipset family, pl. P35, link.
bluobluo
Melyikre gondolsz, hogy draga?
neverless
"Bár nem látom a felsorolásban,hogy ott lenne az ICH9R", ez lesz az: " - Intel(R) ICH9R/DO/DH SATA AHCI Controller", link.
Uzmany
Hogyha veszel egy Intel SSD-t, akkor a jelenlegi rendszeredet at tudod menteni az uj SSD-re vele. Nem kell ujratelepiteni semmit.
-
neverless
tag
válasz
Gondwana
üzenetére
Ez ok, csak írva vagyon, hogy: "The chipset must be using one of the following controllers:"
és ott kéne lennie az ICH9R-nek.Ja és van itt egy letölthető chipset azonosító program is, ami nem indul el nekem, de írja hogy adminként kell indítani. De úgyse megy. Nem mintha nem tudnám milyen csipszetem van, csak gondoltam a program megmondaná hogy "igen, jó a driver", vagy "húzzá innen hülyegyerek"
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- E-roller topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Saros (PS5)
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Crimson Desert
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest