Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Gondwana
üzenetére
Kösz neked és DV-nek is a megerősítést. Elsőre mondjuk jól rácsodálkoztam, de akkor ez van.
. Egy Seagate 7200.10 250 GB-os HDD-ről váltva meg valami eszméletlennek tűnik az egész rendszer (eddig semmilyen SSD-m nem volt), örülök hogy megvettem. Mondjuk utána eléggé csalódás volt odaülni még csak pár percre is a 1.8-as 4200 rpm-es HDD-vel szerelt notim elé, most már abba is kell majd SSD. 
-
-
adalbert1
veterán
Ma vettem egy teljesen új SSD-t, ennek ellenére a Crystaldiskinfo és a HD Sentinel is 13 óra használatot mutat (miközben 2 órája van a gépben). Át lettem b*szva (a csomagolás teljesen origi volt), vagy rosszul olvas ki adatokat a két program (hozzátenném hogy AHCI módban telepítettem, viszont a 2 programot még a régi telepítés alá tettem fel a HDD-re -pár dolgot még át kell migrálnom, viszont a HDD eredetileg nem AHCI módban volt telepítve, így amíg arról indítottam kikapcsoltam-, és onnan néztem most)?
-
adalbert1
veterán
Kösz! Gondolkozok egy ilyen Kingstonon, viszont lehet hogy akkor megvárom az Intel új szériáját. Ha igazak a pletykák és duplázni fogják a tárhelyeket, akkor örömmel vennék kézbe egy jó árú 80 GB-os Intel drive-ot (főleg ha esetleg addig nemzeti fizetőeszközünk is erősödik).
-
adalbert1
veterán
Kingstonok közül az SNV425-nek lehet problémája azzal, ha sok alkalmazás fut párhuzamosan? Normál használat közben (mondjuk böngészés+zene, játék, stb), ha mondjuk elindul egy víruskeresés vagy mondjuk épp folyamatosan olvas/ír másik alkalmazás is a meghajtóról/ra, akkor várható nagyobb belassulás?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Egy Seagate 7200.10 250 GB-os HDD-ről váltva meg valami eszméletlennek tűnik az egész rendszer (eddig semmilyen SSD-m nem volt), örülök hogy megvettem. Mondjuk utána eléggé csalódás volt odaülni még csak pár percre is a 1.8-as 4200 rpm-es HDD-vel szerelt notim elé, most már abba is kell majd SSD.