- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Jason
tag
Az tény, hogy jóval lassabb, mint az IDE módú indítás.
Egyébként lehet, hogy jövő héten le is fogom tesztelni az SSD-met, hogy IDE módban belassul-e teleírás törlés teleírás törlés után. Akkor legalább kiderül, hogy trimes-e az amdsata driver vagy a vezérlőm olyan, ami megoldja a dolgot.
Nem lehet egyébként ezt máshogy megtudni? Csak ez a gyalogmódszer működik?
-
Gorneck
legenda
Vmi nem lesz ott jó szvsz...ez egy leharcolt rendszer, bár a mostanival se lenne gyorsabb szvsz...
Gorneck#1239
-
WiZARD
addikt
-
Speed
addikt
Nha én is csinálltam egy pici tesztet bár egy kicsit most rövidd lett, ez csak ugy érdekesség képpen, ha valaki hasonlóba gondolkodik
Nagyban: [link]Konfig:
-EVGA X58 Classified (+ugye ennek a Raid vezérlője)
-2db Corsair X64 SSD (Raid0)
-Win7 64[ Szerkesztve ]
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
gprspeter
senior tag
E két SSD közül melyik a jobb?
- OCZ Vertex 60GB
- Kingston SNVP325-S2/64GB -
-
chege
aktív tag
Még annó szűz rendszerrel
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Phoenix0523
tag
Hello,
Nézegettem itt az SSD topikokat...és letöltöttem ezt a bootracert és lenne 1 kérdésem:
A bootracer az adott konfiguráció szerint számol vagy úgy hogy pl. 0-10sec excellent, 10-20sec good...
Nekem 32 sec és 35 sec to logon és 102 sec és 122 sec to desktop és not good-ot kaptam.(nem SSD-t haszánlok!!!) Remélem, hogy nem az adott konfig. szerint számolThink twice then post, not post then think twice! I love everything which is about Android, Motorola and Blizzard! (but don't say anything bad...)
-
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy égető kérdésem- szeretnék venni egy ssd-t, de vista ultimate-ot használok. Lehet ez baj a késöbbiekben az sd-re nézve, vagy érdemesebb lenne win7-et vennem? Értem ezek alatt azt hogy a vista mennyire van felkészitve az ssd spec. használatára, nameg az a bizonyos trim funkció fut-e a vistán vagy az csak a 7-es privilégiuma?"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
chege
aktív tag
válasz Phoenix0523 #6127 üzenetére
szerintem egy megadott idő szerint megy, nem változik vinyónál vagy ssdnél az értékelés
-
gg72
veterán
Hát sajna úgy néz ki, hogy várnom kell az Intel X-25V SSD-re, mert most sem jött a nagykerbe, pedig úgy volt, hogy pénteken kapnak... Ez azért is érdekes, mert Ausztriában szinte az összes online-shopban kapni, vajon hozzánk miért nem jut belőle?
[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Dluinet #6130 üzenetére
Igen megvettem, ráadásul a dobozos verziót, tehát tényleg nem volt olcsó
Ahogy számoltam, egy nekem megfelelö ssd kb. 50ezer, ehez még hozzáteszem a win7-et ami 15ezer alaphangon, és már nem is szeretnék semmit. Lehet hogy nem egyszerre veszem meg, talán nemfog fájni annyira. Vagy inkább beleölöm az árát egy Eos50d-be, ugy is anyámnak már fáj a foga az én gépemre."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
-
-
Jason
tag
Megcsináltam azért a BIOS frissítést és megérte, mert sokat gyorsított a BIOS szintű boot-on.
Most már így nem irigykedek fLaSs videójának megnézése után, mert az enyém közel olyan gyors lett
BIOS UPDATE UPÉs most már így a Microsoft-os AHCI driverrel is gyorsan bootol a rendszer.
Most már tényleg csak a hot swap beindítás nem sikerül.
-
Gorneck
legenda
Ha a jól sejtem a lapod nem igazán boldogult vmelyik meghajtóddal, mert bios szinten e-sata komp.-on kívül nem változtattak semmit...de az a lényeg jó lett...nekem eddig egy laponál se jött be a bios friss...mondjuk nem is ez volt a gondom, mint neked...én a mostani gyors bootod is lassúnak tartottam.
TRIM müxik az AMDs driverrel? Sikerült kimérni?
Gorneck#1239
-
Jason
tag
válasz Gorneck #6146 üzenetére
Nem próbáltam még IDE módban, de azon gondolkodom, hogy este kipróbáljam-e egyáltalán, mert most már jó lenne inkább használni.
Meg amúgy is úgy gondolom, hogyha megy így rendesen AHCI módban a gép (mert hallottam már kompatibilitási gondokról), akkor ebben a módban célszerűbb használni.
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...