Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem tegnap koradélután volt idom nyomni a wl-t. Elso 10 meccsbol 6-ot nyertem. Majd volt egy kis dolgom, aztán este 8-utàn folytattam. A következő 20 meccsből 7-et tudtam nyerni, annyira darabos volt a kapcsolat. Koràbban soha nem láttam még a hálózati kapcsolat ikonját, de akkor minden meccsen jelzett. Persze voltak jó játékos ellenfeleim is, de kb minden meccsen mint ugyanazt a meccset játszottam volna újra. Ugyanaz a koreo minden meccsen, hihetetlen. 5-6 játékos constans press, nálam az nem működik. Passz maximum kettő megy pontosan, az ellenfél alap sissokoval, chem nélküli Martiallal és Gabriel jesussal körbefocizik és egyszerűen nem lehet a megfelelő játékosra váltani. Katasztrófa.
Eddigi leggyötrelmesebb WL volt. Az eddigi legjobb csapatommal 13 győzelemmel az eddigi leggyengébb eredményt sikerült lehozni.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem se ment ma, 1win majd 5 vereség (2 után pihenni kellett volna, de 1-1 gólokon múlt, így nyomtam hogy hátha...). Majd ismét win. Jelenleg van 3
Ja és persze akkor nyertem meccset végre, amikor nem én szereztem meg az első gólt.Silver 1 cél, minimális efforttal.
Mondjuk nem tudom melyik szerveren tolom, de az ellenfeleim 90%-a olasz. Németet nem is nagyon látok, Rivalsban sem.
CR7 ment átadólistára, helyette Mbappé van most már. Első WLjén mesterhármas. Persze egy szerencsés meccsből nem lehet egyből véleményt formálni, de jobban illeszkedett a csapatba mint zselé.
Joao Felix POTM lapja meg egy cheat! Ha jobban tudnék cselezni, akkor tuti jobban büntetném az ellenfeleket, de így is lövi a gólokat, adja a passzokat.
Örülök hogy kiraktam, abszolút megérte. Néha tényleg Neymar szint amit tol.
Új hozzászólás Aktív témák
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Logitech z5500 5.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest