Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
RW-be Lozano a legjobb Seria Aból. RB-be a romas brazil gyerek nem rossz. Illetve én Mertensre is rápróbálnék mert szerintem ő idén is jó

#5629v-man
Mondjuk az érdekes
Általában az első 10 meccs a legkönnyebb. Idén volt egy borzalmas wl-em ahol 5-5-el kezdtem de azon kivül szerintem 1 éve nem jöttem ki 7 win alatt az első 10 meccsből
A legnehezebb az a középső 10-es szokott lenni nekem. Bár ez azért is lehet mert a középső 10 mindig szombat napközben pörög amikor a legrosszabb a játék. -
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Hakimi fel RW-be, ott maxos lesz a chem is neki, hátra pedig Cuadrado, ha van rá keret, akkor akár a rulebraker lapja, de ha nincs, a gold is jó. Ha nagyon akarod, in game meg is cserélheted őket, tehát Hakimi marad hátul, Cuadrado megy fel támadni, de sajnos Hakimi olyan húzott barom lap, hogy vele valószínűleg még többre is mész elől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest