- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallowgater
tag
Szia cucka és mindenki!
No megvettem, és fel is raktam, bár az Origin csak a C-re volt hajlandó települni
A játék már ment a helyére a D-re.Magyar volt a telepítő nyelve, magyar minden menüpont, de a kommentár az bizony angol, és egy gyári szinkronos szoftver beszéljen hozzám magyarul..... (Angolul folyékonyan beszélek, de kíváncsi lennék Ricsiék mit műveltek ezúttal)
A játék beállításoknál is csak orosz, lengyel és angol a nyelvválaszték.
Hogyan tudom magyarítani? Milyen beállítást rontottam el?
Az XBOX 360 wireless kontroller igen jól muzsikál, bár nekem szokni kell ennyi év billentyűzet után. A kaput igen elvétve találom el...... no de majd belejövök.
Egy linket megköszönnék, ahol részletesen le van írva az összes kombó a kontrollerhez, hogy memorizáljam.
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Üdv, Gallowgater
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A játék már ment a helyére a D-re.