Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
Ismét lejátszottam egy online kupa döntőt, de ilyen gusztustalan csalást ismét amit bemutatott azt nem lehet überelni!!!!!
A meccs olyan volt mintha EGY TELJESEN MÁS JÁTÉKKAL játszottam volna, mindenki lassú, komótos, úgy fordulnak mint a dömper, minden elpattan természetesen az ellenfélhez!!!
A meccs 0-0 lett, büntetőkkel kaptam ki DE ÚGY hogy mind az 5x a jobb felsőbe rúgta én mind az %X oda vetődtem és MÉGSEM akadt bele egy sem a kapusba, teste alatt, fölött mellett, keze között!!!!!
Az ellenfél verhető volt, de ha nyomorékokkal kell játszanom úgy nem megy!
Komolyan mondom hogy az előző meccs és e között akkora különbség volt hogy el sem tudom mondani!!!
Volt egy pár jó meccsem, meglepően klappolt minden, most jöhet megint a kínlódás, miért van erre szükség, vagy legyen mindig jó vagy mindig szar és kész!
Köszönjük EA hogy MEGINT egy szemét csaló játékot adtál ki

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest