Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Sokat játszottam vele annak idején...Hasonlóan, mint a Diablo 2 esetében számtalan karaktert indítottam, aztán valahogy mindig elég hamar ráuntam, ellenben a D2 világa vissza-vissza rántott, a Hellgate nem igazán. Emlékeim szerint igen kiforratlan hatást kelltett szinte minden téren. Cserébe monoton is volt már elég hamar és London utcái sem nagyon passzoltak a képbe, vagy túl sterilek, sivárok voltak. Viszont a karakterfejlesztés, a tárgyak moddolása, szétszedhetősége alapanyagokra akkor elég újdonság volt. Külső nézetes arpg/looter shooter fronton amúgy is gyér a felhozatal...említést érdemlő új cím gyakorlatilag nincs is....nem véletlenül pörgetik még nagyon sokan a Division szériát. Éppen ezért nagyon örülök, hogy kezdenek valait a címmel, ráadásul Bill Roperék most remélhetőleg tényleg megtalálják azt a Hellgate játékot, ami ötvözi a Diablo és a tps játékok tökéletes egyvelegét.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem evvel annyi kapcsolatom volt, hogy valaki a -gondolom in-game- videókból összevágott egy klippet a Rammstein Moskau c. száma alá. Úgy tetszett, amit láttam.
sz: Meg is van.
-
MageRG
addikt
Á, ez volt az a játék, aminek olyan dögös videói voltak.
Aztán a végleges termék nyelvújító lett. -
Montanaxy
aktív tag
Van az eredetinek egy 2018-as kiadása steamen. Még lehet megveszem

-
duvi
nagyúr
Részemről várós
Anno nagyon sokat toltuk haverral. Remélem, hogy az új kiadásnak sikerül felnőnie az elvárásokhoz és tovább velünk marad, mint az elődje! -
Daelion
őstag
Én bírtam a maga idejében csak mindig olyan érzést keltett, hogy sokkal több potenciál lenne benne csak valahogy soha nem sikerült nekik.
Azért kíváncsi leszek, hogy ez milyen lesz.
-
Montanaxy
aktív tag
Maga idejében túl előremutató volt és akkor még nem értékelték a gamerek. Manapság már menni fog ez a koncepció.
-
Raysen623
veterán
Anno ez nekem kimaradt, pedig a traile-el kilóra megvettek. Ha rendesen összerakják, akkor benevezek rá, de csak konzolon.
-
- = Zk = -
félisten
óigen. nagyon kiv leszek rá
-
Sirandrish
legenda
Én annakidején elvoltam vele
-
nanocry
tag
Újra előmászott a pokol bugyraiból, akarom mondani a fiókból. Nem az a túl acélos gém volt már akkor sem, de ellehetett vele bohóckodni. A mai viszonyok közt már nem vagyok túl bizakodó..
-
BoneDragon
veterán
Ez is valami BR vagy overwatch like lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ami megalapozta a Torchlight 2 részét.
Anno nagyon sokat toltuk haverral. Remélem, hogy az új kiadásnak sikerül felnőnie az elvárásokhoz és tovább velünk marad, mint az elődje!