- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szakmaster
tag
válasz
RockFonok #4127 üzenetére
Alapvetően az is elég, ha olyan tömörített állományt hozol létre ami szét van darabolva és jelszóval védett is ráadásul. Ezt Winrar, 7zip tökéletesen tudja. Nagyobb fájlok darabolása azért is hasznos, mert az Amazon Drive is könnyebben megbírkózik kisebb fájlokkal, mintha egyetlen nagy 10 gigás fájlt töltenél fel a klienssel.
Nekem a Synology kliens oldali titkosítást alkalmaz, majd csak ezután tölti fel a felhőbe a fájlokat, teljesen automatizált, nem kell beavatkoznom.
-
szakmaster
tag
Én 1 éve használom az Amazon Cloud-ot és meg vagyok vele elégedve. Synology NASom is oda backupol. Sebesség is rendben van, kb 3 TB adatot tartok a felhőben így, természetesen titkosítva. Filmek is vannak fent, 1 TB 7Zip-pel splittelve majd szintén titkosítva. Sose piszkáltak azért, hogy mit tárolok a felhőben.
Nekem Backupra tökéletes megoldás. -
szakmaster
tag
Sziasztok!
Nagy megelégedéssel használom a 7 gigás SkyDrive tárhelyemet, viszont az utóbbi időben többször szükségem lett volna nagyobb tárhelyre, ezért gondoltam előfizetek a +20 gigás opcióra. Sajnos meglepődtem mikor a fizetési adatok megadásánál nem kínálja fel a PayPal lehetőséget ha Magyarország van beállítva.
Van erre a valami működő mód, hogy PayPalos fizetéssel bővíthessem a tárhelyet, mert amúgy nagyon szeretem a szolgáltatást? (A GDrive-ot is ezért hagytam ott, ott sem támogatott a PayPal...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Parfüm topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest