- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szakmaster
tag
válasz
RockFonok #4127 üzenetére
Alapvetően az is elég, ha olyan tömörített állományt hozol létre ami szét van darabolva és jelszóval védett is ráadásul. Ezt Winrar, 7zip tökéletesen tudja. Nagyobb fájlok darabolása azért is hasznos, mert az Amazon Drive is könnyebben megbírkózik kisebb fájlokkal, mintha egyetlen nagy 10 gigás fájlt töltenél fel a klienssel.
Nekem a Synology kliens oldali titkosítást alkalmaz, majd csak ezután tölti fel a felhőbe a fájlokat, teljesen automatizált, nem kell beavatkoznom.
-
szakmaster
tag
Én 1 éve használom az Amazon Cloud-ot és meg vagyok vele elégedve. Synology NASom is oda backupol. Sebesség is rendben van, kb 3 TB adatot tartok a felhőben így, természetesen titkosítva. Filmek is vannak fent, 1 TB 7Zip-pel splittelve majd szintén titkosítva. Sose piszkáltak azért, hogy mit tárolok a felhőben.
Nekem Backupra tökéletes megoldás. -
szakmaster
tag
Sziasztok!
Nagy megelégedéssel használom a 7 gigás SkyDrive tárhelyemet, viszont az utóbbi időben többször szükségem lett volna nagyobb tárhelyre, ezért gondoltam előfizetek a +20 gigás opcióra. Sajnos meglepődtem mikor a fizetési adatok megadásánál nem kínálja fel a PayPal lehetőséget ha Magyarország van beállítva.
Van erre a valami működő mód, hogy PayPalos fizetéssel bővíthessem a tárhelyet, mert amúgy nagyon szeretem a szolgáltatást? (A GDrive-ot is ezért hagytam ott, ott sem támogatott a PayPal...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest