- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
MaCS_70 #6074 üzenetére
Tényleg nem teljesen értem, mert bármikor kijelölhetem az adott fájlt/mappát, hogy offline is elérhető legyen: [link]
11. Hogyan engedélyezhetem az Offline hozzáférést a kívánt fájlokhoz?
Hálózati kapcsolat nélkül is elérheti és megtekintheti fájljait. Egyszerűen csak elérhetővé kell tennie őket offline módon:
- Keressen meg egy fájlt/mappát, és nyissa meg a További opciók menüt
- Válassza az Offline elérhetővé tétel lehetőséget.
Az összes offline hozzáféréssel rendelkező fájlhoz hozzáférhet a bal oldali menü Offline fájlok szakaszában.
Ha le szeretné állítani az offline hozzáférést, jelölje ki az adott fájlt/mappát, és válassza az Offline hozzáférés eltávolítása lehetőséget.
Alapértelmezés szerint a fájlokat csak akkor teheti offline elérhetővé, ha Wi-Fi hálózathoz csatlakozik. Ha a mobiladatokat szeretné használni, tegye a következőket:
- Nyissa meg a Beállításokat a bal oldali menübenGörgessen le az Offline fájlok szakaszra
- Kapcsolja be a Mobil adatok használata opciót.Szóval úgy tűnik nyitott kaput döngettek. Persze a működése lehet nem olyan szofisztikált mint a FolderSync (Eddig nem is hallottam róla, nem nagyon használok/keresek Android-os programokat).
A Solid Explorer pedig működhet a webdav protokollal, ha előfizetsz a "prémium" szolgáltatásra. [link]
Az európai szerver címe: https://ewbdav.pcloud.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest